Obavijesti

Show

Komentari 8

Rod Stewart šokirao javnost: Borio sam se s rakom prostate

Rod Stewart šokirao javnost: Borio sam se s rakom prostate
6

To nitko ne zna, ali zaključio sam da je ovo vrijeme kad bih svima trebao reći. Sada sam čist jer su mi ga na vrijeme dijagnosticirali, ali trebam obaviti još puno pretraga, ispričao je Rod Stewart

Britanski pjevač Rod Stewart (74) priznao je kako je pobijedio rak prostate, nakon što se s bolešću borio tri godine, prenosi Daily Mail. 

Karcinom su mu otkrili 2016., ali bolest su uhvatili u ranim fazama tijekom rutinskog pregleda. Na humanitarnom događaju prošlog vikenda odlučio je sve ispričati. Priznao je da se borio s rakom. 

Rod Stewart

- To nitko ne zna, ali zaključio sam da je ovo vrijeme kad bih svima trebao reći. Sada sam čist jer su mi ga na vrijeme dijagnosticirali, ali trebam obaviti još puno pretraga - rekao je Stewart na događaju na kojem su se skupljala sredstva za oboljele od prostate u Wentworth Clubu u Surreyju. 

Cheltenham Race Festival

Rod je upozorio svoje obožavatelje neka brinu o svojem zdravlju te da neovisno i bilo čemu zadrže osmijeh na licu.

- Morate ići redovito kod doktora, ljudi, shvatite to ozbiljno -  rekao je Rod koji, kako sam kaže, nije skidao osmijeh s lica te je stalno radio. 

Rod je u veljači 2018. nastupio u zagrebačkoj Areni. 

- Stewart je jako htio doći u Zagreb jer nikad ovdje nije nastupao. Javili su nam se i sve smo organizirali u deset dana - rekli su tad organizatori koncerta. To je Rodu bio prvi posjet Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...