Show

Komentari 2

Jennifer Lawrence je postala majka, rodila prvo dijete...

Jennifer Lawrence je postala majka, rodila prvo dijete...

Svoje prvo dijete dobila je sa suprugom i vlasnikom umjetničke galerije, Cookeom Maroneyjem s kojim je u braku od 2019. godine

Oscarom nagrađena glumica Jennifer Lawrence (31), dobila je prvo dijete sa svojim suprugom i vlasnikom umjetničke galerije, Cookeom Maroneyjem. Spol djeteta zasad je nepoznat, prenosi TMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je svoju vezu javno objavio 2018. godine. Vjenčali su se godinu kasnije u tajnosti u luksuznoj vili. Na svečanoj ceremoniji prisustvovala su brojna poznata lica poput Kris JennerAdele i Emme Stone. Par navodno živi u New Yorku, a često ih se može vidjeti kako šeću Manhattanom.

Jennifer je glasine o trudnoći potaknula još prošlog ljeta kada je fotografirana u New Yorku. Od tada se nije puno pojavljivala. Posljednji put viđena je na premijeri Netflixovog filma 'Ne gledaj gore'.

Bila je u kasnom stadiju trudnoće te tada još nije bilo poznato kada će roditi. S trudničkim trbuščićem pojavila se u dugoj bež haljini prekrivenoj zlatnim perlicama. A među ostalim, pridružio joj se i Leonardo DiCaprio (47).

Najčitaniji članci