Obavijesti

Show

Komentari 2

Roditelji Katy Perry popunili su crkvu pričajući o njenoj rastavi

Roditelji Katy Perry popunili su crkvu pričajući o njenoj rastavi
6

Roditelji pjevačice, pastori Keith i Mary Hudson, tijekom propovijedi u crkvi otkrili su da je Brand pred njima često ismijavao božji zakon kako obitelj mora biti na okupu

VIDEO

Roditelji Katy Perry (27) misle kako je njezina rastava od Russella Branda (36) zapravo dar od Boga koja će ima pomoći da popune crkve, pišu britanski mediji. Tijekom svoje prve službe otkako je objavljeno da im se kćer rastaje od Russella Branda, pastori evangeličke crkve Keith (63) i Mary Hudson (63), u srijedu su propovijedali 90 minuta u Ohiju pred 300 vjernika. 

Njezina majka Marry okupljenima je poručila da je najvažnija stvar da su se okupili jer Bog želi staviti vatru u njih u novoj godini. Dodala je da je 15-mjesečni brak njihove kćeri završio jer bivši ovisnik Russell nije mogao prestati ismijavati 'zakon' da obitelj mora ostati na okupu unatoč svemu.

Otac Keith postao je emocionalan dok je govorio o kćeri i pozvao vjernike da ne osuđuju svoju djecu ukoliko žive drugačijim stilom života od njihovih.

- Volim svoju kćer i uvijek ću je voljeti. Prestanite osuđivati i biti kritični. Nemojte zatvoriti vrata svojim najdražima, a posebno svojoj djeci samo zato što ne rade ono što vi radite ili što nisu poput vas. Oni računaju na vas. Vjerujem u Boga za svako od svoje djece - rekao je Keith koji se baš kao i njena majka oštro protivi rastavi.

Upravo zbog roditelja Katy nije htjela podnijeti zahjev za rastavu jer ih nije htjela povrijediti s obzirom da su je odgajali da misli kako je rastava nešto pogrešno.

- Russell je uvijek tijekom večere za stolom bio nepristojan i šalio se na račun uvjerenja njezinih roditelja. U početku se uspijevao suzdržati, no s vremenom je postajao sve gori - otkrio je jedan od prijatelja para i dodao da je Katy zbog toga bila u nedoumici želi li s njim imati djecu.

'Brand voli prljave stvari i nezasitan je u krevetu'

Iako se pričalo da se supružnici rastaju zbog toga što Katy ne želi imati djecu, u javnost su procurili i drugi detalji. Brad je navodno bio nezasitan i perverzan u krevetu što je nakon nekog vremena umorilo Katy.

- Katy je na početku veze bila poprilično perverzna, to je bilo baš po njegovoj mjeri i jako mu se svidjelo. No, koliko god se trudila nije mogla držati korak s njim jer voli prljave stvari i nikad mu nije bilo dovoljno - otkrio je jedan od izvora.

Dok je ona bila na turnejama navodno je utjehu pronalazio u naručju drugih žena, a problemi među parom započeli su još prije vjenčanja jer je Katy od komičara tražila da potpiše predbračni ugovor što on nije htio pa ga par naposljetku nije ni potpisao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu