Obavijesti

Show

Komentari 20

'Roditeljima je drago što smo u vezi, prijatelji su priredili feštu'

'Roditeljima je drago što smo u vezi, prijatelji su priredili feštu'
6

Moj tata je jednom prilikom rekao da mu je jako drago što sam upoznala Dominika jer je jako dobra osoba, komunikativna i jednostavna. Ako je meni Dominik dobar, onda je i on sretan zbog toga, rekla je Ana Žderić

Finalist pete sezone 'Života na vagi' Dominik Kračun (23) u zadnjoj je epizodi otkrio kako se zaljubio, a poslije se saznalo da je u vezi s Anom Žderić (22), kandidatkinjom četvrte sezone spomenutog showa. 

- Jedna od stvari koja nas je privukla je naša životna priča i borbenost, ali kako smo se sve više upoznavali, počela se rađati privlačnost i ljubav - rekao je novopečeni par za RTL.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Pokretanje videa ...

Kad su shvatili da se između njih rodilo nešto ozbiljno, rekli su obiteljima za svoju vezu. 

- Moj tata je jednom prilikom rekao da mu je jako drago što sam upoznala Dominika jer je jako dobra osoba, komunikativna i jednostavna. Ako je meni Dominik dobar, onda je i on sretan zbog toga jer je svakom roditelju važna djetetova sreća. Da je moja mama danas ovdje među nama, vjerujem da bi joj srce bilo veliko kao kuća jer je htjela da ja jednog dana nađem nekoga tko me voli, poštuje i cijeni. Uvjerena sam da nas ona sada vidi s neba i da je neopisivo sretna zbog mene - ispričala je Ana. 

I Dominik je otkrio kako su njegovi roditelji prihvatili Anu.

- Moji su je raširenih ruku prihvatili jer je Ana velikodušna i divna djevojka. Jako im je drago što se rodila naša ljubav jer znaju koliko to meni znači u životu - kaže Dodo. 

Zatrpali im inbox: Oženjenom Anti stigla ljubavna poruka, a Maja pokazala šokantni sadržaj
Zatrpali im inbox: Oženjenom Anti stigla ljubavna poruka, a Maja pokazala šokantni sadržaj

Prijatelji su također sretni zbog njihove ljubavi.

- Naši prijatelji su nam oduvijek bili podrška u svemu što smo radili pa tako i kad smo odlučili sudjelovati u showu. Kada smo im rekli da smo u vezi, bili su presretni i odmah su nam napravili feštu, naravno, pod epidemiološkim uvjetima - ispričali su. 

Kada zajedno provode vrijeme, Dominik i Ana gledaju filmove, šeću prirodom, treniraju, druže se s obitelji... 

- Naši treninzi ne pate zbog spojeva jer zajedno živimo zdrav život - kaže par.