Show

Komentari 1

Rodriguez se pohvalio kako je smršavio dva tjedna nakon raskida zaruka s Jennifer Lopez

Rodriguez se pohvalio kako je smršavio dva tjedna nakon raskida zaruka s Jennifer Lopez

Bivši profesionalni sportaš na Instagramu je podijelio svoju transformaciju. Otkrio je što mu je pomoglo da konačno smršavi i dostigne željenu kilažu

15. travnja ove godine pop pjevačica Jennifer Lopez (51) i Alex Rodriguez (45) objavili su da raskidaju svoje zaruke i kako su odlučili ostati prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Radujemo se što možemo ostati prijatelji i nastaviti se podržavati - rekli su.

Iako su pred nekoliko dana viđeni na zajedničkoj večeri u luksuznom Hotelu Bel Air u Los Angelesu, čini se kako se umirovljeni bejzbolski igrač fokusira na druge stvari, a ne na bivšu zaručnicu.

Na Instagramu je objavio sliku s "prije i poslije" koja uspoređuje kako je izgledao u prosincu 2020. godine te kako izgleda danas, u travnju 2021.

- Ostavio sam tijelo starog tate u 2020. - napisao je.

Nekoliko dana prije toga pohvalio se s mišićima na fotografiji koja potvrđuje da je primio drugu dozu cjepiva protiv COVID-19. Njegovi obožavatelji u komentarima već tad su primijetili da Alex dobro izgleda.

- Taj triceps je skoro slomio iglu - napisao je jedan.

U svojoj objavi gdje se hvali s rezultatima mršavljenja nije otkrio koliko je kilograma lakši, ali je napisao da planira nastaviti ostvarivati svoje fitness ciljeve ove godine.

- Konačno sam ostavio čips - priznao je.

Osim na vježbanje, bivši sportaš koristi slobodno vrijeme na druženje sa svojim kćerima, Natashom (16) i Ellom (13).

Najčitaniji članci