Obavijesti

Show

Komentari 22

Roger Moore: Bivše supruge su me tukle, vrijeđale, prijetile...

Roger Moore: Bivše supruge su me tukle, vrijeđale, prijetile...
6

ŠALI SE NA SVOJ RAČUN Piersu Morganu najpoznatiji James Bond otkrio je da mu u privatnom životu situacija nije bila ni približno bajkovita kao na filmu

VIDEO

Na ekranu je bio glavni frajer, uzor svim muškarcima na svijetu, nije bilo jednog dječaka koji, dok je bio mali, nije sanjao da odraste i bude poput njega..., a kad ono, u stvarnom životu, Roger Moore (84) bio je sve samo ne glavni frajer.

Istinu o privatnom životu legendarni glumac otkrio je u intervjuu s Piersom Morganom. Priznao je da su ga prve dvije supruge, Doorn van Steyn i Dorothy Squires zlostavljale dok su bili u braku. 

- Greble su me, udarale šakama kao da sam boksačka vreća, a jednom sam čak dobio i gitarom po glavi, a o ciglama koje su letjele kroz prozor i nasreću me promašile da i ne pričam - otkrio je glumac u potresnom intervjuu. 

Greble su me, udarale šakama kao da sam boksačka vreća, a jednom sam čak dobio i gitarom po glavi...

O trećoj supruzi, talijanskoj glumici Luisi Mattioli s kojom je u braku bio 30 godina tijekom kojih su dobili troje djece, nije htio pričati, no prijatelji i poznanici jako dobro znaju da je Luisa bila nasilna žena koja je Rogeru itekako zagorčavala život svojom naravi i fizičkim nasiljem. 

Tukla ga i govorila mu da neće uspjeti kao glumac

Klizačica Doorn, pravog imena Lucy Woodard, od Rogera je starija bila šest godina. Vjenčali su se kad je on imao svega 19 godina. Brak im je od početka bio na klimavim nogama zbog financijskih problema i njene nasilne naravi. Jednom ga je, dok su se svađali, ugrizla za ruku pred ljudima jer više nije mogla vrištati, a silno mu je htjela dati do znanja da je ona u pravu.

- Trpio sam sve to jer je bila iznimno lijepa, čak sam naučio klizati kako bih više vremena provodio s njom - rekao je Moore u intervjuu. 

Doorn mu je govorila kako nikad neće uspjeti kao glumac jer nema karaktera i ima preveliku čeljust i pretanke usnice. Bila je iskompleksirana svojim siromašnim porijeklom. Otac joj je, naime, bio taksist i nikad nisu imali novca. 

Nakon što ga je pogodila punim čajnikom i cijelog  zalila vrućim čajem, udarila njegova liječnika, njega istukla nebrojeno mnogo puta, izvrijeđala ga... Moore je odlučio da je dosta, tražio je rastavu. 

Trpio sam sve to jer je bila iznimno lijepa, čak sam naučio klizati kako bih više vremena provodio s njom  

- Pokušala me zaustaviti od odlaska tako što mi je svu odjeću namočila u kadi. Pričekao sam da se posuši i otišao, brak je otpočetka bio osuđen na propast - prisjeća se Roger. 

Ni s 13 godina starijom nije imao sreće

Glumčeva druga supruga, pjevačica Dorothy, od njega je bila starija 13 godina. Iskoristila je Moorea kako bi se proslavila. Rođena je u Walesu, u stražnjem dijelu kamiona iz kojeg su njeni roditelji prodavali ribu i povrće. Roger joj je 'sjeo' kao naručen budući da su ga mediji stalno pratili. 

Dorothy je postala nasilna tijekom veze s Billyjem Reidom koji je bio jako ljubomoran i često su se svađali. Stare navike prenijela je i u brak s Rogerom. Stvar se pogoršala kad je shvatila da se Rogeru sviđa  Dorothy Provine s kojom je glumio u seriji 'The Alaskans'.

Najzanimljivija svađa koje se sjećam je ona kad mi je razbila gitaru na glavi 

- Vratili smo se u Englesku jer je u Hollywoodu bila prenervozna. Najzanimljivija svađa koje se sjećam je ona kad mi je razbila gitaru o glavu. Nisam se ni snašao, ona mi je brzinom munje iščupala gitaru iz ruku i polomila mi je na glavi. Sve je bilo kao na  usporenoj snimci - prisjeća se Roger koji o zlostavljanju koje je trpio priča sa šaljivim prizvukom.

Nije bila ni treća sreća, tek je četvrti put 'pogodio'

Dorothy je varao s Luisom koja je od njega bila sedam godina mlađa, a od Dorothy 20 godina. Kad je saznala za aferu, pjevačica mu je bacila ciglu kroz prozor, provukla ruku unutra i uzela mu majicu te se razrezala. Kad je došla policija rekla im je da joj krvari srce, a ne ruka. Rogeru nije dala rastavu punih sedam godina i zbog toga je prvo dvoje njegove djece s Luisom rođeno izvan braka. Čak ga je tužila za povredu njenih prava kao njegove supruge. Sudac je presudio u njenu korist i naredio Mooreu da se vrati Dorothy, no on to nije htio učiniti. Tada je htjela izdati biografiju u kojoj bi otkrila sve glumčeve tajne, no Moore i Luisa uspjeli su ishoditi sudsku zabranu za objavu knjige. 

Moore i Louisa vjenčali su se 1969. i njegovi prijatelji primijetili su da opet nastavlja po starom, da još nije naučio izabrati dobru ženu. Nakon 30 godina su se rastali i glumac se 2002. oženio po četvrti put. Sretnica je ovaj put milijarderka Kristina 'Kiki' Tholstrup s kojom je i danas u braku.

- Imamo jako miran i sretan brak - kaže Moore. 

Supruga Douga Howarda, krojača koji je Mooreu šivao odijela za filmove o agentu službe MI6 Jamesu Bondu, kaže kako iskreno sumnja da je Moore bio toliko sebičan, bezobrazan ili bilo što drugo, da je zaslužio takve partnerice. Ipak, dodaje, nikad nije bila s njim u braku pa ne može sa stopostotnom sigurnošću reći da nije izluđivao bivše supruge svojim ponašanjem i da su ga zato tukle. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin