Show

Komentari 3

Roko i Darjan družili su se u teretani: 'Malo jača dva igrača'

Roko i Darjan družili su se u teretani: 'Malo jača dva igrača'

Roko je u show ušao sa 169,1 kilograma, a do finala je spao na 92,9 kilograma. Darjan je u 'Život na vagi' ušao sa 124,5 kilograma, postepeno je mršavio, a po završetku natjecanja je imao 40 kilograma manje

Pobjednik četvrte sezone 'Života na vagi', Robert Baković Roko (42), nastavio je trenirati i poslije showa, a u teretani je sreo još jedno poznato lice - kandidata iz prve sezone showa, Darjana Zajačka

- Malo jača dva igrača - napisao je Roko uz fotografiju na kojoj njih dvojica sjede i pričaju.

Inače, Roko je u show ušao sa 169,1 kilograma, a do finala je spao na 92,9 kilograma, odnosno izgubio je 76,2 kilograma i time zaslužio titulu pobjednika, a ujedno je postao i bogatiji za 150 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagrepčanin Darjan je u samo nekoliko mjeseci skinuo 32,1 % tjelesne mase i time iznenadio sve gledatelje. U show je ušao sa 124,5 kilograma, postepeno je mršavio, a po završetku showa je imao 40 kilograma manje.

Što se tiče prehrane nakon showa, Roko je nastavio istim tempom. Planira se i dalje pravilno, odnosno zdravo hraniti, a vikendom će si priuštiti hranu po svom guštu. 

- Dan mi počinje doručkom, nakon toga odvozim djecu u vrtić i školu, popijem kavu u svom kafiću i jurim na trening. Nakon treninga idem kući kuhati ručak, jedem i idem na posao. Vodim računa o tome da uvijek imam nešto zdravo uza se, tako da međuobrok i večeru nosim sa sobom - ispričao je.

 

Najčitaniji članci