Obavijesti

Show

Komentari 3

Rolling Stonesi opet nastupaju: 'Hvala vam svima na strpljenju'

Rolling Stonesi opet nastupaju: 'Hvala vam svima na strpljenju'
7

Nakon što je njihova "No Filter" turneja bila odgođena više puta zbog koronavirusa, Rolling Stonesi su konačno objavili nove datume i najavili u kojim će sve američkim gradovima nastupati

Rolling Stones su najavili kako konačno nastavljaju sa svojom "No Filter" turnejom. S turnejom su započeli još 2017. godine, kad su nastupali u Njemačkoj, a u SAD-u su 2019. održali 16 koncerata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon nastupa u 2019. bilo je predviđeno da će se Rolling Stonesi vratiti u SAD s novim koncertima u svibnju 2020. Kao i sve ostalo zbog pandemije ti su koncerti odgođeni nekoliko puta. Najavili su kako će se turneja nastaviti 26. rujna u St. Louisu.

- Uzbuđeni smo što možemo najaviti nove datume turneje. Želimo svima zahvaliti na strpljenju tijekom ovog dugog i nepredvidljivog vremena - poručio je bend.

DPA/Pixsell

Rockeri će nastupiti u 13 američkih gradova i rekli su kako su se trudili dogovoriti nove datume za sve predviđene gradove, ali da za neke nisu uspjeli. Zato su dodali nove koncerte koji nisu bili najavljeni za 2020. godinu.

- Ne mogu dočekati ponovno svirati s Rolling Stonesima ove jeseni! Vidimo se vrlo brzo SAD - napisao je Ronnie Wood (74) na Twitteru.

Podsjetimo, Wood je tijekom lockdowna prošle godine ponovno prebolio rak, ali je ranije ove godine inzistirao da je 'u potpunosti spreman' vratiti se na pozornice.

Mick Jagger osvanuo na fotki s 44 godine mlađom djevojkom balerinom i njihovim sinčićem
Mick Jagger osvanuo na fotki s 44 godine mlađom djevojkom balerinom i njihovim sinčićem

Dokaz da njihove godine nisu nikakva prepreka u nastupanju je i pjesma "Eazy Sleazy" koju su Mick Jagger (77) i glazbenik Dave Grohl (52) objavili na proljeće ove godine.