Obavijesti

Show

Komentari 3

Rolling Stonesi opet nastupaju: 'Hvala vam svima na strpljenju'

Rolling Stonesi opet nastupaju: 'Hvala vam svima na strpljenju'
7

Nakon što je njihova "No Filter" turneja bila odgođena više puta zbog koronavirusa, Rolling Stonesi su konačno objavili nove datume i najavili u kojim će sve američkim gradovima nastupati

VIDEO

Rolling Stones su najavili kako konačno nastavljaju sa svojom "No Filter" turnejom. S turnejom su započeli još 2017. godine, kad su nastupali u Njemačkoj, a u SAD-u su 2019. održali 16 koncerata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon nastupa u 2019. bilo je predviđeno da će se Rolling Stonesi vratiti u SAD s novim koncertima u svibnju 2020. Kao i sve ostalo zbog pandemije ti su koncerti odgođeni nekoliko puta. Najavili su kako će se turneja nastaviti 26. rujna u St. Louisu.

- Uzbuđeni smo što možemo najaviti nove datume turneje. Želimo svima zahvaliti na strpljenju tijekom ovog dugog i nepredvidljivog vremena - poručio je bend.

DPA/Pixsell

Rockeri će nastupiti u 13 američkih gradova i rekli su kako su se trudili dogovoriti nove datume za sve predviđene gradove, ali da za neke nisu uspjeli. Zato su dodali nove koncerte koji nisu bili najavljeni za 2020. godinu.

- Ne mogu dočekati ponovno svirati s Rolling Stonesima ove jeseni! Vidimo se vrlo brzo SAD - napisao je Ronnie Wood (74) na Twitteru.

Podsjetimo, Wood je tijekom lockdowna prošle godine ponovno prebolio rak, ali je ranije ove godine inzistirao da je 'u potpunosti spreman' vratiti se na pozornice.

Mick Jagger osvanuo na fotki s 44 godine mlađom djevojkom balerinom i njihovim sinčićem
Mick Jagger osvanuo na fotki s 44 godine mlađom djevojkom balerinom i njihovim sinčićem

Dokaz da njihove godine nisu nikakva prepreka u nastupanju je i pjesma "Eazy Sleazy" koju su Mick Jagger (77) i glazbenik Dave Grohl (52) objavili na proljeće ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija