Obavijesti

Show

Komentari 56

Romantična večera: Danijela i Grašo uživali su u Dubrovniku

Romantična večera: Danijela i Grašo uživali su u Dubrovniku
11

Danijela i Petar sinoć su bili i tužni zbog odlaska njihovog kolege Olivera Dragojevića, a oboje su mu posvetili poruke na društvenoj mreži. Grašo je rekao kako je otišao čovjek koji je obilježio njegov život na svim nivoima

VIDEO

Nakon koncerta s klapama na Stradunu, pjevač Petar Grašo (42) pridružio se sinoć svojoj partnerici Danijeli Martinović (47) u dubrovačkom restoranu. Splićanka ga je čekala s društvom, a svojim 'zaljubljenim pogledima' opovrgnuli su šuškanja o navodnim ljubavnim problemima. 

Par koji je, kako kaže, dugo godina u sretnoj vezi, nazdravio je s prijateljima te uživao u hrani i ugodnom druženju. 

Grašu su zaustavljale obožavateljice s kojima je on spremno i strpljivo pozirao za 'selfie'. Danijeli to nije smetalo, već se nasmijala.

- Što se tiče srca, ono je uvijek na mjestu - rekla je nedavno o svojoj vezi s Petrom. 

Danijela i Petar sinoć su bili i tužni zbog odlaska njihovog kolege Olivera Dragojevića, a oboje su mu posvetili poruke na društvenoj mreži. 

- Koliko god učila i pripremala se, čini mi se da na neke životne epizode nikada neću biti spremna. Sve u meni se opire. Još učim da 'taj' trenutak jednostavno dođe, ali ne za zbogom, zato izgovaram: Hvala za sve i doviđenja, 'Stari', do novog susreta, do neke nove prilike - rekla je Martinović. 

Grašo je dodao kako je otišao čovjek koji je obilježio njegov život na gotovo svim nivoima. 

- Prvi je prepoznao talenat u meni, prvi uzeo moju pjesmu kao šesnaestogodišnjaku i pokazao mi put put kojim idem i danas.O našim druženjima i druženjima s njegovim sinovima dok smo bili djeca mogao bih pričati dugo ali neka to ostane zatvoreno u mojoj riznici dragocjenih sjećanja. Bez Olivera ja ne bih bio isti. Bez Olivera nitko ne bi bio isti - rekao je glazbenik.

Dodao je kako se jučer 'odlomio onaj zadnji most koji je spajao Dalmaciju s nekim drugim vremenom'.

- Od danas Dalmacija više nije ista. Nakon Runjića, Arsena i Borisa na neku drugu binu preselio se i posljednji kralj. Zbogom Oliver i hvala ti i budi miran. Ostavio si nam neprocjenjivo blago, a mi ćemo ga čuvati i dalje se hvaliti svima da smo te imali i da te imamo - zaključio je Grašo. 

VIDI OVO: Koliko znate o Oliveru?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin