Show

Komentari 5

Ronaldo i Georgina otkrili spol blizanaca: Stižu curica i dečko

Ronaldo i Georgina otkrili spol blizanaca: Stižu curica i dečko

Argentinska manekenka rodila je Ronaldu četvrto dijete, Alanu Martinu (4), a na putu je i novo dvoje. Cristiana Juniora (11) i prve blizance, Evu i Matea (4), dobio je umjetnom oplodnjom

Jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo (36) i njegova zaručnica, argentinska manekenka Georgina Rodriguez (27) ne skrivaju koliko su sretni i uzbuđeni oko dolaska prinova, pa su napokon odlučili podijeliti i njihov spol na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Cristiano, Georgina te njihovo četvero djece - Alana Martina (4), Cristian Junior (11), Eva (4) i Mateo (4) u popularnom 'Gender revealu' otkrili su da očekuju curicu i dečkića.

Maleni Mateo i Alana Martina imali su čast 'probušiti' balone koje su Cristian Junior i Eva pridržavali. Jedan od dva crna balona pustio je plave konfete, dok je drugi pustio ružičaste, što znači da će u obitelj stići još jedna djevojčica i dječak.

- Too dečko je - povikali su veselo dječaci, no svoju sreću nisu skrivale niti djevojčice.

- Ali i cura too -  povikale su oduševljeno cure

  Ronaldo je uz video objavio: 'Gdje život počinje i ljubav nikad ne prestaje'

 

Podsjetimo, argentinska manekenka rodila je Ronaldu četvrto dijete, Alanu Martinu (4), a na putu je i novo dvoje. Cristiana Juniora (11) i prve blizance, Evu i Matea (4), dobio je umjetnom oplodnjom.

Najčitaniji članci