Show

Komentari 60

Ronaldova Georgina objavila vruću fotku s jahte i oduševila obožavatelje: 'Nasukana sirena'

Ronaldova Georgina objavila vruću fotku s jahte i oduševila obožavatelje: 'Nasukana sirena'

Objava atraktivne Georgine do sada prikupila više od 1.8 milijuna lajkova, a u komentarima su joj se javili brojni fanovi i ostavili mnoštvo komplimenata na račun njezina izgleda

Djevojka Cristiana Ronalda (36) Georgina Rodriguez (27) na Instagram profilu objavila je golišavu fotku na kojoj je u prvom planu njezina bujna stražnjica.

POGLEDAJTE VIDEO 

Georgina trenutno uživa na odmoru s Christianom, a time se voli pohvaliti i na društvenim mrežama pa tako često objavi fotke s luksuzne jahte. 

- Nasukana sirena - napisala je manekenka u opisu crno-bijele fotke na kojoj pozira okrenutih leđa.

Objava je do sada prikupila više od 1.8 milijuna lajkova, a u komentarima su joj se javili brojni obožavatelji. 

Podsjetimo, Georgina je jedna od brojnih zvijezda koje su se prošlog tjedna prošetale crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Cannesu. 

Manekenka se na crvenom tepihu za premijeru filma "Francuska" redatelja Brune Dumonta (63) pojavila u dugoj haljini čokoladno smeđe boje. Pripijena haljina s visokim izrezom iznad bedra istaknula je sve njene obline.

Iako nema snažne veze s filmskim svijetom, zbog veze s jednim od najpopularnijih nogometaša na svijetu, Georgina je uspjela od sebe stvoriti brend i postati zaštitno lice nekoliko modnih kampanja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: 

 

Najčitaniji članci