Show

Komentari 51

Ronaldova mama brani sinu da se oženi Georginom? Dolores je navodno presudila i Irini Shayk

Ronaldova mama brani sinu da se oženi Georginom? Dolores je navodno presudila i Irini Shayk

Dugogodišnja djevojka slavnog nogometaša, Georgina Rodriguez uskoro bi htjela čuti vjenčana zvona, ali dobro upućeni izvori tvrde da bi toj želji na kraj mogla stati Cristianova majka, koja nije zadovoljna sinovim izborom

Majka nogometaša Cristiana Ronalda (36) Dolores Aveiro (66) navodno je prepreka između njega i njegove dugogodišnje djevojke Georgine Rodriguez (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Manekenka Georgina i poznati nogometaš su zajedno još od 2016. godine i zajedno imaju trogodišnju kćer Alanu. Unatoč raznim šuškanjima da bi zaruke mogle biti na pomolu, ne čini se da će par uskoro stati pred oltar.

- To ne ovisi o meni... Ali nadam se tome - kaže ljepotica u najavi za svoj budući show.

Španjolska Marca navodi da je upravo Ronaldova majka o kojoj ovisi hoće li Rodriguez dobiti prsten. Povjerljivi izvor blizak sportašu tvrdi da Dolores ne želi Georginu za snahu, jer smatra da se želi udati zbog financijskih razloga.

Navodno se njegove sestre Elma (48) i Lilliana Katia (44) i brat Hugo (46) slažu s majkom i protive se vjenčanju.

Nagađa se kako je Dolores bila razlog i njegovog prekida s ruskom manekenkom Irinom Shayk (35), zato što je smatrala da Irina nije dovoljno dobra za Cristiana. Irinina izjava nakon prekida putem glasnogovornika demantirala je te tvrdnje.

- Bila je bliska s njegovom obitelji tijekom cijele njihove veze. Bilo kakve negativne glasine o Irini i Ronaldovoj obitelji netočne su - glasila je izjava.

S druge strane, Dolores nije javno protiv Georgine, nego suprotno. U nedavnom intervjuu za Sporting ADN de Leao podcastu bila je puna lijepih riječi o Ronaldovoj partnerici, prenosi Mirror.

- Da, ona je veoma dobra djevojka. Cristiano je uzoran otac, ali ima ljude kao što su dadilje da mu pomognu. Četvero djece puno su posla. Georgina mu je velika podrška, bez sumnje - izjavila je Aveiro.

Ronaldo i Georgina trenutačno žive u Manchesteru, s kćeri Alanom i Ronaldovom djecom Cristianom Juniorom (11) i blizancima Evom Mateom (4), koje je dobio putem surogat majke.

Ono što je sigurno jest da Cristiano cijeni mišljenje svoje majke, koja ga je odgojila gotovo kao samostalna majka, dok se njegov otac borio s ovisnošću o alkoholu.

Najčitaniji članci