Obavijesti

Show

Komentari 51

Ronaldova mama brani sinu da se oženi Georginom? Dolores je navodno presudila i Irini Shayk

Ronaldova mama brani sinu da se oženi Georginom? Dolores je navodno presudila i Irini Shayk
11

Dugogodišnja djevojka slavnog nogometaša, Georgina Rodriguez uskoro bi htjela čuti vjenčana zvona, ali dobro upućeni izvori tvrde da bi toj želji na kraj mogla stati Cristianova majka, koja nije zadovoljna sinovim izborom

VIDEO

Majka nogometaša Cristiana Ronalda (36) Dolores Aveiro (66) navodno je prepreka između njega i njegove dugogodišnje djevojke Georgine Rodriguez (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Georgina Rodriguez uskoro dobiva reality seriju 01:31

Manekenka Georgina i poznati nogometaš su zajedno još od 2016. godine i zajedno imaju trogodišnju kćer Alanu. Unatoč raznim šuškanjima da bi zaruke mogle biti na pomolu, ne čini se da će par uskoro stati pred oltar.

- To ne ovisi o meni... Ali nadam se tome - kaže ljepotica u najavi za svoj budući show.

Georgina na Netflixu otvoreno o životu s nogometašem: 'Jedva čekam da me Cristiano zaprosi'
Georgina na Netflixu otvoreno o životu s nogometašem: 'Jedva čekam da me Cristiano zaprosi'

Španjolska Marca navodi da je upravo Ronaldova majka o kojoj ovisi hoće li Rodriguez dobiti prsten. Povjerljivi izvor blizak sportašu tvrdi da Dolores ne želi Georginu za snahu, jer smatra da se želi udati zbog financijskih razloga.

Navodno se njegove sestre Elma (48) i Lilliana Katia (44) i brat Hugo (46) slažu s majkom i protive se vjenčanju.

Nagađa se kako je Dolores bila razlog i njegovog prekida s ruskom manekenkom Irinom Shayk (35), zato što je smatrala da Irina nije dovoljno dobra za Cristiana. Irinina izjava nakon prekida putem glasnogovornika demantirala je te tvrdnje.

- Bila je bliska s njegovom obitelji tijekom cijele njihove veze. Bilo kakve negativne glasine o Irini i Ronaldovoj obitelji netočne su - glasila je izjava.

AFP/PIXSELL

S druge strane, Dolores nije javno protiv Georgine, nego suprotno. U nedavnom intervjuu za Sporting ADN de Leao podcastu bila je puna lijepih riječi o Ronaldovoj partnerici, prenosi Mirror.

- Da, ona je veoma dobra djevojka. Cristiano je uzoran otac, ali ima ljude kao što su dadilje da mu pomognu. Četvero djece puno su posla. Georgina mu je velika podrška, bez sumnje - izjavila je Aveiro.

Ronaldo i Georgina trenutačno žive u Manchesteru, s kćeri Alanom i Ronaldovom djecom Cristianom Juniorom (11) i blizancima Evom Mateom (4), koje je dobio putem surogat majke.

Ono što je sigurno jest da Cristiano cijeni mišljenje svoje majke, koja ga je odgojila gotovo kao samostalna majka, dok se njegov otac borio s ovisnošću o alkoholu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin