Obavijesti

Show

Komentari 7

Ronniejeva bivša: Njegova nova supruga Sally mi se jako sviđa

Ronniejeva bivša: Njegova nova supruga Sally mi se jako sviđa
1

Jo je rekla kako je u braku s Woodom jako dobro živjela sve dok ju nije prevario s konobaricom. Nakon razvoda otplatio joj je 'otpremninu' u iznosu od oko 65 milijuna kuna

VIDEO

Bila sam strašno razmažena. Nisam plaćala račune, nisam morala razmišljati o novcu, živjela sam kao u nekom balonu, rekla je ovih dana Jo Wood (61), bivša supruga Ronnieja Wooda (70).

Tako je opisala svoj život s gitaristom Rolling Stonesa, s kojim je bila 31 godinu, od čega 24 u braku. Dobili su i troje djece - kćer Leah (39) te sinove Jamieja (42) i Tyrona (33). A onda ju je 2008. godine Ron prevario s 20-godišnjom konobaricom, Ukrajinkom Ekaterinom Ivanovom, nakon čega su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Ron je 2011. godine bivšoj supruzi isplatio 'otpremninu' u iznosu od oko 65 milijuna kuna.

Ipak, slavni gitarist nije dugo bio u vezi s mlađahnom Ekaterinom. Veza je pukla nakon samo 18 mjeseci.

Pixsell

A Jo je počela samački život i ubrzo se zaljubila u sedam godina mlađeg Paula Scarborougha, građevinskog inženjera koji joj je adaptirao kuću u sjevernom Londonu.

- Zatajio mi je da je u vezi s drugom ženom. Izgubila sam tad nadu da ću jednom biti sretna u ljubavi, ali sve se promijenilo posljednjih mjeseci. Opet viđam Paula, vratio mi se - kaže Jo. Njenoj odluci protive se djeca. Sin Jamie ga nikako ne voli, ali Jo ne mari previše:

- Jamie smatra da Paul nije dobar čovjek i da bih trebala naći nekog tko me zavređuje. Ali mislim da bi me djeca trebala pustiti da živim svoj život - smatra Jo Wood.

PA/Pixsell

Nije ljubomorna ni na novu suprugu bivšeg muža:

- Sviđa mi se Sally jer dobro na njega djeluje i žao mi je što tu ženu nije sreo ranije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...