Obavijesti

Show

Komentari 1

Roseanne: Više neću davati tv intervjue, prestresni su mi...

Roseanne: Više neću davati tv intervjue, prestresni su mi...
11

Snimat ću se i objavljivati na YouTube kanalu sljedećeg tjedna, dat ću cijelo objašnjenje što se dogodilo i zašto. Volim vas sve i pripremite se, najavila je Roseanne video o svojoj rasističkoj objavi

VIDEO

Mojim predivnim fanovima koje veoma cijenim i volim, koji su me nosili ovih prošlih tjedana kada sam bila preslaba da samu sebe nosim, imat ću intervju na televiziji ovog tjedna, objavila je glumica i komičarka Roseanne Barr (65) u nedjelju. No dan kasnije Roseanne se ubrzo predomislila i otkrila kako više neće davati intervjuu na televiziji nakon svog kontroverznog tweeta. 

Naime, glumica je stavila rasističku objavu na društvenu mrežu u svibnju u kojoj je bivšu savjetnicu nekadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame (56) nazvala 'majmunom'. Televizijska kuća je nakon toga ukinula seriju 'Roseanne'. Komičarka je na društvenoj mreži napisala da je Valerie Jarrett 'dijete Muslimanskog bratstva i filma 'Planet majmuna'. Ubrzo je obrisala tu rečenicu i istaknula kako je riječ o 'lošoj šali, a ABC je rekao da se takva objava kosi s njihovim vrijednim i načelima, pa prekidaju prikazivanje serije. 

- Nakon puno promišljanja, odlučila sam da više neću raditi nikakve televizijske intervjue, prestresne i nepouzdane za mene i moje fanove. Snimat ću se i objavljivati na YouTube kanalu sljedećeg tjedna, dat ću cijelo objašnjenje što se dogodilo i zašto. Volim vas sve i pripremite se - napisala je Roseanne u ponedjeljak na društvenoj mreži. 

Komičarka ipak nije uzrokovala otkaze 200 ljudi koji su radili na seriji 'Roseanne' jer je ABC odlučio nastaviti snimanje bez nje. Radnja se odvija u obitelji u kojoj majka Roseanne izgubi život, a samohrani otac nastavlja se brinuti o njihovoj djeci. 

- Žalim za svojim postupcima koji su doveli do ovoga, složila sam se s nagodbom da više ne budem u seriji kako bih spasila 200 radnih mjesta. To je najbolje za sve - rekla je Roseanne. Dodala je kako se ispričava svima koji su se osjetili uvrijeđenima i koji su mislili kako je mislila na nešto na što ustvari nije. 

- To je bilo moje neznanje i nema isprike za to neznanje. Definitivno osjećam žaljenje - zaključila je Roseanne. Komičarka je otkrila kako je dobila mnogo poslovnih ponuda otkad je izbačena iz serije. 

- Unutar svake loše stvari je neka dobra stvar koja se treba dogoditi i jako sam uzbuđena jer su stigle ponude za toliko stvari. I skoro sam prihvatila dobru ponudu da se vratim na televiziju. Možda to i učinim. Vidjet ćemo - ispričala je Roseanne. 

Komičarka je od 2003. u vezi sa skladateljem filmske glazbe Johnyyjem Argentom. Roseanne iz prvog braka s Billom Pentlandom (67) ima sina Jakea (40) te kćeri Jessicu (43) i Jennifer (42). S posljednjim mužem, glumcem Benom Thomasom je dobila sina Bucka (23) te ima kćer Brandi (47) koju je rodila sa 17 godina i dala na posvajanje, no kasnije su se pronašle. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina