Obavijesti

Show

Komentari 28

Rozga kod Petka u narodnoj nošnji: 'Ja sam dite sa sela...'

Rozga kod Petka u narodnoj nošnji: 'Ja sam dite sa sela...'
14

Rozginim koncertom počela je naime 5. sezona 'Glazbenog showa Dalibora Petka', a Jelena je praćena bendom pjevala svoje hitove Nirvana, Bižuterija i Solo igračica

VIDEO

Mama mi je iz Blizne Donje, a tata iz Blizne Gornje. Ja sam dite sa sela, prava sam Vlajna, rekla je Jelena Rozga ni ne sluteći da će nekoliko minuta kasnije po prvi puta obući splitsku narodnu nošnju. 

Bilo je to samo jedno od brojnih iznenađenja koja su dočekale pjevačicu na Narodnom radiju. Rozginim koncertom počela je naime 5. sezona 'Glazbenog showa Dalibora Petka', a Jelena je praćena bendom pjevala svoje velike hitove Nirvana, Bižuterija i Solo igračica te posebno za ovu prigodu dvije pjesme iz repertoara starog Magazina: Sijaj zvijezdo danice i Kako sam te voljela. 

U studio su joj podršku došli dati njene kolege, Ivana Kovač i Ivan Zak

- Prošli smo Badnjak provele zajedno, same i baš nam je bilo dobro - povjerila se Ivana koja je prije dvije godine Jeleni u isti studio na poklon donijela proročanske krafne. Kako je Jelena u novoj pjesmi 'Obožavam' opjevala burek i tople krafne, logično je bilo da Ivana zatvori krug i Rozgi pokloni burek. 

U emisiju se javio i Ivanin tata, Mišo Kovač, koji je Jelenin show na Splitskom festivalu usporedio s onim Lady GaGe. 

- Samo Jelena Rozga sa svojim plesačima i Lady Gaga sa 15 crnaca može napraviti takvo nešto - rekao je legenda Mišo. Ivan Zak zahvalio je Jeleni što mu je pružila podršku na početku njegove nove karijere. 

- Split je specifičan grad i mislim da bi trebali napraviti zajednički koncert - rekao je Zak s Jeleninim odobravanjem, koja nije isključila mogućnost ni zajedničkog dueta. Petar Grašo nazvao je Jelenu 'pravom zajebanticom', Indira Vladić rekla je da se Jelena opasno približava da zapjeva u Coloniji, aludirajući na sve češću suradnju Rozge i Borisa Đurđevića, a Halid Bešlić opisao ju je kao curu za pet. U studio je stigla i voditeljica Lorena Nosić, koja je s Rozgom plesala balet. 

- Kad je došla iz Splita u Zagreb, svi smo ju gledali kako ta cura može dignut nogu - prisjetila se Lorena koja je zajedno s Jelenom pogledala i nastup plesnog kluba Arca. Male balerine svojom baletnom točkom Rozgu su raznježile toliko da se popularna pjevačica rasplakala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin