Obavijesti

Show

Komentari 17

Rozgin nasljednik Matteo pleše u štiklama i vrućim hlačicama

Rozgin nasljednik Matteo pleše u štiklama i vrućim hlačicama
1

NOVA TRANSFORMACIJA Matteo Cetinski stavio je periku i umjetne nokte te zasjao baš kao plavokosa Jelena Rozga. Zahvaljujući plesu prošao mu je i išijas

VIDEO

Styling mi je bio jako zahtjevan s obzirom na to da neke dijelove tijela moram dobro sakriti. To zna biti doista bolno, rekao je dizajner interijera.

Matteo Cetinski (42) u novoj epizodi 'Tvoje lice zvuči poznato' transformirat će se u Jelenu Rozgu (39). Kako bi što bolje dočarao spot njene pjesme 'Kraljica' morao je sakriti muške atribute, odjenuti vruće hlačice, obuti štikle, staviti plavu periku i umjetne nokte.

Matteo Cetinski uskočio je u vruće hlačice i štikle. Šminkali su ga nekoliko sati, a najviše se veseli izvijati se poput seksi Splićanke u njenom spotu ‘Kraljica’

- Dok sam bio Maddona, nisam imao nokte. Strašno me to veseli, kako ću ih grickati nakon nastupa, i to nadam se ne zbog nezadovoljstva, nego ushićenja - rekao je Cetinski, koji se prije dvadesetak godina proslavio hitom 'Arrivederci Signorina'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodaje da ga transformacija u seksepilnu Rozgu izuzetno veseli, iako je jako zahtjevna.

- Od mene se ne očekuje dobiti boju njezina vokala jer je to nemoguće, pa ću tu biti malo opušteniji. Usmjerit ću se na njezin izgovor određenih riječi i na humor cijelog nastupa - kaže. Dodaje da se na probama jako zabavlja te da mu je zbog razgibavanja kukova čak i išijas prošao. U spotu se Rozga naime seksi izvija, a upravo će te pokrete Matteo pokušati iskopirati.

Pogodi tko: Matteo je zbog Rozge morao obrijati cijelo tijelo jer će nastupati u vrućim hlačicama

Cetinski je dosad odnio jednu pobjedu, i to kao Aki Rahimovski (61) iz grupe Parni valjak. Otpjevao je 'Lutku za bal' i 'Jesen u meni', a žiri je oduševio kopiranjem Akijeva držanja i načina pjevanja. Cetinski je bio toliko dobar da ga je Indira i zamolila da se vrati na glazbenu scenu.

Dizajner interijera utjelovio je i Dinu Dvornika te Daniela Popovića, a prvi susret sa štiklama imao je kad je pjevao Madonnin hit 'Material Girl'. Matteo bi se, kaže, volio transformirati i u Josipu Lisac.
- Ne bih se previše bunio ni da moram utrljati ljubičastu boju u kosu kako bih bio što sličniji našoj divi - zaključio je Cetinski.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'