Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Rukometaš Šipić i studentica u vezi su na daljinu pet godina

Svaki slobodni trenutak provode zajedno, ali to su rijetki trenuci jer je Marin stalno na gostujućim utakmicama izvan zemlje, a Andrea ima fakultetske obaveze

Foto: privatni album
13 komentara

Svi tatini prijatelji su mi govorili da ću biti budući rukometaš, a ja sam im stalno govorio da nema šanse, rekao je nedavno rukometaš Marin Šipić (22). Naš rukometni reprezentativac igrao je u utakmici protiv Islanda, a njegova djevojka Andrea Šarčević bila je najglasnija navijačica na tribinama.

Foto: privatni album

Kako piše Story, par je u vezi na daljinu već pet godina te pokušavaju uskladiti Marinove gostujuće utakmice izvan zemlje te Andreine fakultetske obaveze. Tako se već za vikend zbog ispita morala vratiti u Zagreb i svog dragog gledati na televiziji.

Foto: privatni album

Osim što se vole družiti s prijateljima, u slobodno vrijeme rado otputuju na obližnje destinacije, a nedavno su uživali u čarima Plitvičkih jezera i Pečuha. 

Foto: privatni album

- Bilo mi je teško napustiti dom jer sam još bio srednjoškolac. Četvrti razred sam završio u Varaždinu, nije mi bilo lako jer sam u Splitu ostavio majku i baku - rekao je Marin.

Foto: privatni album

Zato kada god imaju priliku biti zajedno puno vremena provedu u njegovom rodnom gradu gdje ljetuju svake godine.

Foto: privatni album

- Volio bih zaigrati u Njemačkoj jer su tamo dvorane pune i igra se dosta energično - izjavio je. Ako mu se ostvari želja, njihova veza na daljinu mogla bi postati veća za još nekoliko stotina kilometara. 

Foto: privatni album

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Zaručnik popularne pjevačice izgleda identično kao njezin otac!

Naši partneri pišu
Message