Obavijesti

Show

Komentari 7

'Russell Crowe me inspirirao da se nastavim boriti za život...'

'Russell Crowe me inspirirao da se nastavim boriti za život...'
8

Za holivudskog glumca visokog 0.99 metara, koji uglavnom ima epizodne uloge u filmovima, kažu da je 'zreli intelekt zarobljen u tijelu djeteta'

VIDEO

Russell mi je rekao da podignem guzicu i prestanem cviljeti o umiranju te da kad me zove Gladijator, da moram slušati, ispričao je glumac Quentin Kenihan (43) za magazin Woman's Day prošlog tjedna. Kaže kako ga je glumac Russell Crowe (54) inspirirao da se bori za život nakon što je 2010. u dirljivoj objavi na društvenoj mreži napisao kako mu se više ne da živjeti. 

Quentin se rodio s osam slomljenih kosti, a tijekom života imao je više od 570 slomljenih budući da boluje od nasljednog poremećaja osteogenesis imperfecte. Ta bolest uzrokuje abnormalnu krhkost kostiju, a ponekad i senzorni gubitak sluga i plavkaste bjeloočnice. Postoje četiri oblika tog poremećaja. Za holivudskog glumca visokog 0.99 metara, koji uglavnom ima epizodne uloge u filmovima, kažu da je 'zreli intelekt zarobljen u tijelu djeteta'. 

Quentin i Crowe se čuju redovito od 2010. kada mu se Russell javio u poruci preko društvene mreže. Crowe mu je sredio i ulogu Corpusa Colossusa u filmu 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' te mu je pomogao učiti tekst. Quentin kaže da je umalo umro 20-ak puta, no taj jedini put nije bio siguran želi li se dalje boriti i liječnici su ga već pripremili za smrt. 

Russell Crowe se hvali: Postao sam sada službeno razvedenik
Russell Crowe se hvali: Postao sam sada službeno razvedenik

- Bilo je prilično strašno. Pomislio sam, idemo opet - prisjetio se. Nakon razgovora s Russellom je odlučio smršaviti i molio je pomoć na društvenoj mreži za sakupljanje novca za prijenosni koncentrator kisika vrijednog oko pet i pol tisuća dolara (oko 34.400 kuna). Pitao je glumca može li podijeliti njegovu objavu da vide njegovi brojni fanovi. 

 

Happy #australiaday2018

A post shared by Quentin Kenihan (@qkenihan) on

- Nakon toga me odmah nazvao i rekao: 'Kupit ću tu prokletu stvar za tebe'. Začudio sam se jer je učinio toliko toga za mene - ispričao je Quentin. Dodao je kako ga je njegov čin dobrote inspirirao da se nastavi boriti i motivira druge ljude s invaliditetom. 

VIDI OVO: 6 razloga zašto bi prvi seks mogao biti katastrofa!

Propali brak Crowea na aukciji: 'Društvo, zabavljate li se?'
Propali brak Crowea na aukciji: 'Društvo, zabavljate li se?'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin