Obavijesti

Show

Komentari 1

Russell Crowe se hvali: Postao sam sada službeno razvedenik

Russell Crowe se hvali: Postao sam sada službeno razvedenik
5

Kad sam nečemu predan, ustrajem u tome, pa se nikad ne zna. Volim Danielle od 1989. i to se nikada neće promijeniti, rekao je glumac prije nekoliko godina kada se nadao pomirenju

VIDEO

Hvala linijskom sucu. Hvala dečkima koji su vratili loptu, napisao je Russell Crow (54) na društvenoj mreži. Novozelanđanin se koristio sportskim rječnikom kako bi se pohvalio da se razveo od pjevačice i glumice Danielle Spencer (48). 

Pixsell

- U drugim vijestima... Službeno sam postao razvedenik - istaknuo je Crow. Par se vjenčao 2003. na glumčev 39. rođendan, a za rastavu su se odlučili prije pet godina. Crow je prije nekoliko godina još gajio nadu da će se uspjeti pomiriti, no to se nije dogodilo. 

Seksualnog predatora štitili su Matt Damon i Russell Crowe
Seksualnog predatora štitili su Matt Damon i Russell Crowe

- Kad sam nečemu predan, ustrajem u tome, pa se nikad ne zna. Volim Danielle od 1989. i to se nikada neće promijeniti - rekao je glumac. Danielle je svojedobno rekla da želi ostati s Crowem u što prijateljskijem odnosu kao što su to napravili i njezini roditelji. 

- To je bio divan primjer za mene i odličan je primjer onoga što ja sama želim postići. Kada bi moja majka otišla na put, otac i očuh bi zajedno gledali nogomet ili nešto. Postali su jako dobri prijatelji - objasnila je glumica svoju idiličnu obiteljsku situaciju. Russell je upoznao Danielle 1989. na snimanju filma 'The Crossing' te su započeli vezu, a ubrzo su prekinuli. 

Par se ponovno zaljubio 2001. te imaju sinove Charlesa (14) i Tennysona (11). Crowe je nedavno, na njihovu godišnjicu braka i njegov 54. rođendan organizirao aukciju 'Umjetnost razvoda' u Sydneyju. Na njoj je rasprodao sve što ga podsjeća na propali brak. 

Propali brak Crowea na aukciji: 'Društvo, zabavljate li se?'
Propali brak Crowea na aukciji: 'Društvo, zabavljate li se?'

- Riječ je o trenutku otpuštanja u mom životu. Moram se nositi nekako s time - otkrio je nedavno Crowe. I sam glumac došao je na aukciju. Kad mu je žena iz publike zapjevala 'Sretan rođendan', popeo se na pozornicu i kratko pozdravio sve prisutne.

Rasprodaja suvenira iz filmova u kojima je glumio, umjetnina, glazbenih instrumenata, nakita i luksuznih automobila mogla bi mu donijeti između 16 i 22 milijuna kuna. Ideju da se riješi privatne kolekcije koju je skupio za vrijeme braka dobio je, kaže, prije koju godinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin