Obavijesti

Show

Komentari 18

Russelle, ma jesi li to ti? Gdje je nestao mišićavi gladijator...

Russelle, ma jesi li to ti? Gdje je nestao mišićavi gladijator...
7

Paparazzi su nedavno u New Yorku ulovili glumca Crowea prilikom dolaska na set potpuno ćelave glave i u plavoj jakni, a mnogi su fanovi komentirali kako ga u tom izdanju ne bi nikada prepoznali...

VIDEO

Iako je Russell Crowe (54), za kojim su žene prije 18 godina ludjele zbog filma 'Gladijator', posljednjih godina nabacio pokoju kilu, za novu ulogu se potpuno transformirao. U novoj seriji koja se temelji na knjizi 'The Loudest Voice in the Room' utjelovljuje osnivača Fox Newsa Rogera Ailesa kojeg nastoji što vjernije prikazati gledateljima.

Russell Crowe čestitao svima: Hrvatska jučer nije imala sreće
Russell Crowe čestitao svima: Hrvatska jučer nije imala sreće

Za potrebe serije je proćelav i nosi posebno krojeno odijelo koje ga deblja. Oskarovca 'novi imidž' veseli, pa na setu često zbija šale na račun svog izgleda i zabavlja kolege oko sebe. 

Russell Crowe gets playful with his prosthetic belly while filming "The Loudest Voice" in NYC

S njim glume i Naomi Watts, Sienna Miller, koja će glumiti Russellovu suprugu, te Simon McBurney u ulozi Ruperta Murdocha.

Paparazzi su nedavno u New Yorku ulovili glumca prilikom dolaska na set potpuno ćelave glave i u plavoj jakni, a mnogi su obožavatelji komentirali kako ga u tom izdanju ne bi nikada prepoznali na ulici. 

Russell Crowe Looks Unrecognizable on the set of The Loudest Voice in The Room

Serija od osam epizoda pratit će posljednje desetljeće Ailesova života, kada ga je, između ostalog, 20 žena optužilo za seksualno zlostavljanje što ga je uništilo. Medijski mogul umro je u svibnju 2017. u svom domu na Floridi od posljedica pada u kupaonici. Tada je imao 77 godina. Ovo je prvi Russellov pokušaj osvajanja američke televizije, a seriji se već predviđa odlična gledanost. 

Crowe je u ožujku napravio aukciju na kojoj je rasprodao sve predmete bivše supruge, pjevačice i glumice Danielle Spencer (48) koje ga podsjećaju na propali brak. Aukciju je nazvao 'Umjetnost razvoda' i organizirao je u Sydneyju, na svoj 54. rođendan i njihovu godišnjicu braka. Promovirao ju je tjedan dana. 

Pixsell

Par se vjenčao 2003., a za rastavu su se odlučili prije pet godina. Ipak, službeno je 15-godišnji brak okončan tek u travnju ove godine. Russell i Danielle maju sinove Charlesa (14) i Tennysona (12).

Vage mrze neurednost, a Bikovi nedostatak seksa: Što svaki horoskopski znak neće trpjeti u vezi?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin