Obavijesti

Show

Komentari 29

Ryan Giggs osam godina krio je aferu s bratovom suprugom

Ryan Giggs osam godina krio je aferu s bratovom suprugom
4

Natashu je upoznao 2003. u noćnom klubu. Seksali su se dok je njegova zaručnica Stacey bila trudna, a kad je Natasha saznala za nju zamolio ju je za diskreciju

VIDEO

Sud mu je izdao superzabranu koja garantira da se njegovo ime neće povlačiti po medijima u negativnom kontekstu, u ovom slučaju riječ je o preljubu, no još jedna njegova afera isplivala je na površinu. Ryan Giggs (37) navodno je osam godina bio u vezi sa ženom koja je sada supruga njegova brata Rhodrija.

- Znala je da je to što radi pogrešno, no jednostavno ga nije mogla prestati viđati. Veza s njim za nju je bila svojevrsna ovisnost; bila je spremna učiniti sve što Ryan kaže - rekla je Natashina prijateljica za News Of The World.

Nogometaš Manchester Uniteda s Natashom Giggs (28) navodno je proveo ludu noć u jednom hotelu početkom travnja ove godine. Sa sadašnjom šogoricom navodno se viđao i dok mu je supruga Stacey Cooke bila trudna iako joj se tada kleo na vjernost. 

Samo seks bez osjećaja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Između njih nikad nije bilo romantike ni osjećaja. Bila je riječ samo o seksu. Ryan joj nikad nije rekao da je voli, dodaje prijateljica.

Natashu je upoznao 2003. dok je još nije bila s njegovim bratom. Upoznali su se u jednom noćnom klubu gdje je Natasha došla kako bi se opustila nakon prekida s muškarcem s kojim je imala svoje prvo dijete. Ryan joj je plaćao pića i zasipao je komplimentima i na kraju večeri je tražio broj i rekao joj da bi je volio vidjeti. Sljedeće večeri Natasha je u drugom noćnom klubu upoznala Giggsova brata Rhodrija. Te su večeri svo troje zajedno tulumarili, a Ryan i Natasha tada su se prvi put poseksali, otkrila je prijateljica. 

Kad je Natasha saznala da Ryan ima zaručnicu koja je trudna, pitao ju je može li računati na njenu diskreciju. Ona je odlučila šutjeti i nastavili su se viđati dok se Ryan htio seksati. U svibnju 2003. Natasha je prohodala s njegovim bratom Rodhrijem. Tada su se na kratko prestali viđati, no uskoro su se opet sastajali. 

Rhodri je 2005. zaprosio Natashu, a u kolovozu 2006. rodila mu je sina. Vjenčali su se 2010., no kum na svadbi nije bio Ryan kako je isprva trebalo biti, nego je 'uskočio' Rhodrijev prijatelj Will Mellor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje