Obavijesti

Show

Komentari 112

'S Jenn je bilo dosadno, samo sam se napušavao i bio jadan'

'S Jenn je  bilo dosadno, samo sam se napušavao i bio jadan'
8

Brad Pitt u intervjuu za časopis Parade otkrio je kako je život s Jennifer Aniston za njega bio prava noćna mora, a sada je konačno sretan s Angie, ženom svog života

VIDEO

Bilo mi je dosta izležavanja na kauču, napušavanja i skrivanja. Malo pomalo počeo sam se osjećati jadno, rekao je Brad Pitt (47) u intervjuu za časopis Parade. 

Glumac kaže da je devedesete proveo skrivajući se od medija i trudio se izbjeći sve što ide uz život velike zvijezde. Sve je to, kaže, radio zbog bivše supruge, Jennifer Aniston (41). 

- Cijelo sam vrijeme htio pronaći neki zanimljiv film, neku zanimljivu životnu priču dok je moj život bio sve samo ne zanimljiv - kaže Brad te dodaje da je za tu situaciju bio kriv njegov brak s Jennifer u kojem su se oboje pretvarali da je njihov brak nešto što nije. 

Brad i Jennifer u vezi su bili od svibnja 1998.,a vjenčali su se u srpnju 2000. godine. U siječnju 2005. objavili su da se rastaju, no i dalje su se družili. U ožujku 2005. Jenn je podnijela zahtjev za rastavu i u listopadu su bili službeno rastavljeni. 

Angelina je jedina s kojom je sretan

Zahtjev za rastavu Jenn je podnijela dok je Brad s Angelinom Jolie (36) snimao film 'Gospodin i gospođa Smith'. Osim što su bili ljubavnici na setu, postali su ljubavnici i u stvarnom životu. Angie i Brad danas imaju šestero djece, troje su posvojili, a troje je glumica rodila. 

- Najpametnija stvar koju sam u životu učinio je to što imam djecu s Angie. Divna je majka i presretan sam što je imam - rekao je Brad koji s Aniston nije imao djece iako je ona to jako željela. 

Glumac kaže kako mu je sad važno da je sretan čovjek i da uz sebe ima ženu koju voli, dok prije to nije bilo tako. S Angelinom ima obitelj i začudio se kad je shvatio koliko toga u odgoju djece dolazi instinktivno. Kaže da se ne planiraju vjenčati, ne očekuju sedmo dijete i ne svađaju se niti varaju iako mediji sve to pišu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina