Show

Komentari 0

S trbuhom do zuba pozirala gola

S trbuhom do zuba pozirala gola

Manekenka je trudnoću otkrila u suradnji s časopisom Vogue za koji se fotografirala i napisala kolumnu. Termin joj je sredinom ožujka, a za Vogue je istaknula kako neće otkriti spol djeteta

Stiže prinova! Manekenka Emily Ratajkowski (29) uskoro bi trebala postati majka prvi put, a niti 'blaženo stanje' nije ju spriječilo da nastavi objavljivati golišave fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj put otišla je korak dalje pa pozirala potpuno gola. Rukama je prekrila bujne grudi, a u prvi plan je stavila trudnički trbuh. Crno - bijela fotografija u rekordnom roku postala je pravi hit, a brojni pratitelji komentirali su kako manekenka izgleda odlično u 33. tjednu trudnoće. 

- Najljepša i najzgodnija trudnica. Ovo nije golotinja - ovo je umjetnost. Blago tvom suprugu - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Manekenka je trudnoću otkrila u suradnji s časopisom Vogue za koji se fotografirala i napisala kolumnu u kojoj se osvrnula na majčinstvo. Termin joj je sredinom ožujka, a za Vogue je istaknula kako neće otkriti spol djeteta.

U videu koji je ranije podijelila, njezin suprug, glumac Sebastian Bear-McClard (40), ljubi joj trudnički trbuščić, a buduća mama nije skidala osmijeh s lica.

- Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju znamo li što želimo. Volimo odgovarati da spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavijestiti. Svi se tome smiju - rekla je.

Najčitaniji članci