Obavijesti

Show

Komentari 0

'Sa suncem na ramenu': Saša i Putokazi opet stupaju na scenu

'Sa suncem na ramenu': Saša i Putokazi opet stupaju na scenu
3

Novi singl Markovskog označava ponovnu suradnju s Putokazima, izraslu iz pozitivnog iskustva s radiofoničnim prethodnikom, uspješnim singlom 'Voyager' / 'Putnik' s albuma 'Diskonekted'

VIDEO

Saša Markovski, najpoznatiji kao član Urbanove četvorke, dobitnik Porina, autor glazbe i mnogobrojnih aranžmana ponovno ostvaruje uspješnu suradnju s riječkom vokalnom grupom 'Putokazi' koja je nedavno 36 godina postojanja proslavila predstavljanjem novog albuma 'Meandri'.

- Život često donosi razočaranja i padove. Umijeće je u takvim trenutcima nositi osmijeh na usnama i zraku sunca na ramenu, jer kako se s krhotinama ukradene ljubavi i nevinosti, odlučiti otići uzdignute glave? Ili, suočeni s izdajom, usprkos vlastitim strahovima i nesigurnostima, pronaći snagu za novi početak? -  o tome progovara 'Sa suncem na ramenu' novi singl kojeg predstavljaju Markovski ft. Putokazi.

POGLEDAJTE NOVI SPOT:

Novi singl Markovskog označava ponovnu suradnju s Putokazima, izraslu iz pozitivnog iskustva s radiofoničnim prethodnikom, uspješnim singlom 'Voyager' / 'Putnik' s albuma 'Diskonekted'. I ovoga su puta Putokazi senzibilnim vokalima i vrhunskom vokalnom izvedbom udahnuli život pjesmi i podigli ju na najvišu razinu elektro - pop glazbe.

- U pjesmi ' Sa suncem na ramenu' htio sam, u producentskom smislu, dobiti toplu produkciju elektronike 80 -tih godina, u čemu su mi uzor bili fenomenalni Denis & Denis i bend koji me je obilježio u glazbenom smislu, Yazoo - kaže Markovski o novom singlu.

Singl Markovskog 'Sa suncem na ramenu' nosi prepoznatljiv autorsko-producentski potpis, koji se oslanja na organske zvukove 'toplih' sintesajzera i ritam mašina osamdesetih. Mekani synth pasaži prizivaju produkciju njemačke synth-pop elektro scene s početka drugog milenija. Na valu nepretenciozne lirike, glazbeno-producentski priziva najbolje od Heppnera, Schillera i dua Blank & Jones. Videospot za singl snimila je Stella Mešić.

- Ideja spota i pokreta kojeg djevojke izvode proizlazi iz teksta pjesme. Naglasak sam stavila na njihove različitosti i žensku snagu, a u zajedničkim kadrovima, upravo u spoju različitosti, nastala je moćna energija. Odjeća i make-up prate osnovni zvuk pjesme u sintezi modernog i retro stila - izjavila je Stella.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac