Show

Komentari 4

SAD kopira Eurosong, a Snoop Dogg i Kelly Clarkson vodit će prvu Ameroviziju: 'Velika čast'

SAD kopira Eurosong, a Snoop Dogg i Kelly Clarkson vodit će prvu Ameroviziju: 'Velika čast'

Sudjelovat će izvođači, solisti, dueti ili grupe iz svih pedeset američkih saveznih država, područja glavnog grada Washingtona i pet pridruženih američkih teritorija. Početak showa je u ožujku, a veliko finale 9. svibnja

Reper Snoop Dog (50) i pjevačica Kelly Clarkson (39) bit će voditelji 'Natjecanja za pjesmu Amerike' po uzoru na Euroviziju. Natjecanje će se prikazivati na američkoj mreži NBC. Početak showa je u ožujku, a veliko finale 9. svibnja. Sudjelovat će izvođači, solisti, dueti ili grupe iz svih pedeset američkih saveznih država, područja glavnog grada Washingtona i pet pridruženih američkih teritorija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čast mi je što ću voditi Natjecanje za pjesmu Amerike sa svojom 'sestricom' Kelly Clarkson - naglasio je reper u pisanoj izjavi za medje.

Svoje oduševljenje nije krila ni Clarkson koja je ujedno i pobjednica prvog izdanja Američkog idola 2002. godine.

- Velika sam zaljubljenica u koncept Eurovizije i oduševljena sam što taj glazbeni fenomen dolazi u Ameriku - izjavila je te nadodala kako se veseli suradnji s Snoopom.

- Uzbuđena sam što ću raditi sa Snoopom i ne mogu dočekati da vidim svaku državu i teritorij predstavljenu sa svojim izvođačem - dodala je.

 Eurovizija je jedno od najvećih televizijskih događanja u svijetu, što je potvrdio i producent Amerovizije.

- Zamislite da je glazba olimpijski sport i da se natjecatelji iz cijelog svijeta okupe na natjecanju za zlatnu medalju. To je Eurovizija - izjavio je producent 'Amerovizije' Anders Lenhoff te nadodao kako će natjecanje biti otvoreno za sve glazbenike, neovisno jesu li amateri.

- Natjecanje za pjesmu Amerike je natjecanje koje će se prikazivati na televiziji, a ne natjecanje stvoreno samo kako bi postalo televizijski show. Bit će otvoreno za sve glazbenike, neovisno jesu li amateri ili već imaju ugovor s izdavačkom kućom. Nitko nije isključen - dodao je.

Najčitaniji članci