Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Sada i psići mogu zajedno s vama ići kupovati automobil

Kum prvog dog-friendly salona je Ivan Dečak, pjevač grupe Vatra koji je oduševljen idejom da saloni uz wifi pristup i dječji kutak imaju i dog-friendly zonu

PR fotografije
Foto: PR fotografije
3 komentara

Opel se prvi u Hrvatskoj odlučio automobilski salon učiniti prijateljskim za pse i time poslati humanu poruku o važnosti brige za životinje. Kako bi vlasnicima pasa osigurao što ugodniji boravak u salonima, uz podršku udruge Prijatelji životinja iz Zagreba koja je prepoznala važnost ovoga projekta, Opel Hrvatska otvorio je vrata svojeg prvog dog-friendly auto salona u kojemu se mogu pronaći i edukativne brošure sa savjetima kako biti odgovoran skrbnik životinje te kako se ophoditi i ispravno postupati prema kućnim ljubimcima.

Za lokaciju prvog dog-friendly Opel salona odabran je PSC Zagreb na Slavonskoj aveniji. Pseće poslastice, posudice za vodu, pseći poligon, igračke, četke te ostali popratni pribor za ljubimce samo su neki od sadržaja koji će razveseliti svakog ljubimca i njegovog vlasnika kada dođu u salon. 

Na otvorenju prvog dog-friendly salona u autoindustrijskoj branši, za 'kuma' salona odabran je pjevač grupe Vatra Ivan Dečak koji nije skrivao oduševljenje ovim projektom. 

- Životinje ne treba uzimati olako i za njih je potrebno preuzeti punu odgovornost. To su živa bića o kojima smo dužni brinuti, trebamo ih tretirati kao sebe - rekao je Dečak. 

Naši partneri pišu
Message