Obavijesti

Show

Komentari 2

Sam Smith: Skamenjen sam od straha da više ne mogu pjevati

Sam Smith: Skamenjen sam od straha da više ne mogu pjevati
13

'Radim te nevjerojatne koncerte i sa fotografija se čini kako sam smiren i staložen, no 'jede' me tjeskoba. Osjećam se kao da sam van kontrole te kao da će se sve oko mene raspasti na komadiće', rekao je Smith

VIDEO

Pjevač Sam Smith (26) je posljednji koncert u Cape Townu, u Južnoafričkoj Republici, napustio nakon svega 45 minuta svirke jer više nije mogao pjevati, a čitav je niz koncerata i otkazao. U skladu je to, kažu izvori, sa savjetima njegovih liječnika koji brinu za njegovo fizičko, ali i psihičko zdravlje.

Njega je, piše Daily Mail, užasno strah pjevati kako ne bi dodatno naškodio svojim glasnicama i glasu. Preko društvene mreže s obožavateljima je podijelio kako ga već ima 'more crnih misli, od kojih je skamenjen'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

- Radim te nevjerojatne koncerte i sa fotografija se čini kako sam smiren i staložen, te sretan, što i jesam, no proteklih tjedana me nevjerojatno 'jede' tjeskoba. Osjećam se kao da sam potpuno van kontrole te kao da će se sve oko mene raspasti na komadiće - rekao je Smith i napomenuo kako se 'po prvi puta zaista bori i pokušava nositi s tim strašnim mislima i naviranjem strahova'.

DPA/Pixsell

Njegov je glas pod sve većim 'pritiskom', a on je užasnut da ga dodatno ne ošteti. Već je, prije četiri godine, operirao glasnice koje su krvarile i jako bi htio izbjeći ponovni 'odlazak pod nož'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking at the left over Nando’s like

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

Angažirao je vokalne trenere i liječnike i radi sve što može da se oporavi. Uz to se, prema njihovom naputku, mnogo i odmara. Planira se povući koliko god treba dok se psihofizički ne oporavi.

Tijekom svoje karijere Smith se već susreo, i otvoreno govorio o depresiji. Prvo ga je mučila debljina, prema kojoj glazbena industrija nije blagonaklona, pa je radikalno smršavio. 

Nije pretjerano sretan niti kad su veze u pitanju. Za sebe kaže da je 'non-binary' odnosno da se ne identificira niti kao muškarac niti kao žena, a da ga seksualno privlače muškarci.

Tim se priznanjem nekim obožavateljima zamjerio, dok su mu drugi čestitali na nevjerojatnoj hrabrosti. No, to ne mijenja činjenicu da Smith još nije pronašao svoju bolju polovicu što ga, s jedne strane, inspirira da izvodi ljubavne balade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sam Smith 00:34
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...