Show

Komentari 14

Šamanica očarala Brada Pitta: Ona je njegov duhovni guru...

Šamanica očarala Brada Pitta: Ona je njegov duhovni guru...

Nakon što je hodao s 'pola Hollywooda', Brad Pitt odlučio je malo eksperimentirati. Glumac je već neko vrijeme u vezi s misterioznom Sat Hari, koju opisuju kao duhovnog gurua koji prakticira ozonsku terapiju...

Prošlo je tri godine otkako se Bragelina raspala, a Brad Pitt (55) je krenuo dalje već odavno. Sad ima i novu djevojku. Kako piše Daily Mail, Brad već tri mjeseca ljubi dizajnericu nakita i duhovnog gurua Sat Hari Khalsa

POGLEDAJTE VIDEO:

Vezu je, navodno, započeo nakon raskida s Charlize Theron (44) u lipnju. Pitt i Sat su postali bliski još prije godinu dana na zabavi Red Hot Chilli Peppersa. Iako su tad djelovali kao ljubavni par, sve do sad nisu viđeni zajedno. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Brad Pitt and Sat Hari are reportedly dating! *FILE PHOTOS*

Sat je rođena u SAD-u, a dio života provela je u Indiji. Ne voli javnost i ne želi privlačiti pažnju.

- Sat je vrlo jaka i ima vedar duh. To ga i privlači. Dobro je što nije glumica. Brad nije zainteresiran za ulazak u vezu s ikim iz svijeta zabave. Sa Sat nema velike drame, a uz nju je dosta naučio o svojoj spiritualnoj strani - rekao je izvor stranih medija. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Brad Pitt and Sat Hari are reportedly dating! *FILE PHOTOS*

Sat je pripadnica 'šamanskih Sikha' koji se bave ozonskom terapijom i to je u skladu s njegovom spiritualnom stranom. Uz to, Sat je vlasnica kolekcije nakita Amrit te izrađuje komade nakita s poludragim kamenjem. Dok je boravila u Indiji učila je o draguljima i simbolici koja je vezana uz njih. Bivša žena Brad Pitta, Jennifer Aniston (50) kupovala je nakit iz njene kolekcije, a vijest o novoj vezi već su prenijeli i mediji iz Indije.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci