Obavijesti

Show

Komentari 0

Samo jedna zraka Sunca mogla bi značiti smrt za ovu djevojku

Samo jedna zraka Sunca mogla bi značiti smrt za ovu djevojku
6

Dok im vrijeme koje imaju skupa istječe, Katie i Charlie živjet će živote do njihovog maksimuma te će promijeniti sudbine svih oko sebe. Bolest ih neće moći pobijediti

VIDEO

Jedna od najneugodnijih bolesti s kojima se možete roditi svakako je i neizlječiva genetska bolest, Xeroderma Pigmentosum. U pitanju je bolest koja uzrokuje ekstremnu osjetljivost na ultraljubičasto zračenje, tako da se oni koje bolest pogađa moraju doživotno kloniti sunca.

Do te mjere mogu biti pogubne Sunčeve zrake da čak i najmanja izloženost UV zračenju uzrokuje nepopravljivu štetu na tijelu. Oni koji pate od ove bolesti vode istinski neugodan život. No kako oduvijek znamo, život piše bajke, a o jednoj takvoj snimljen je i film 'Ponoćno sunce'.

'Sluškinjina priča': Oblivena je krvlju, ali i dalje će se boriti
'Sluškinjina priča': Oblivena je krvlju, ali i dalje će se boriti

U toj modernoj bajki pratimo Katie Price, kojoj su u mladosti dijagnosticirali upravo tu zloćudnu bolest. Katie svoje noći provodi ili s jedinom prijateljicom Morgan ili sa svojim ocem, udovcem Jackom.

Ali utjehu je našla u gitari i u gledanju kroz svoje zatamnjene prozore, kroz koje već godinama gleda svojeg susjeda, Charlieja Reeda.

No jedno veče, dok je svirala u tami na lokalnoj željezničkoj postaji, Katie će si dati oduška sa svojim instrumentom. Charlie, koji se slučajno zatekao tamo, istog trenutka bit će zapanjen njenom ljepotom te će se ubrzo između njih razviti prava ljubav. Njezina bolest 'pomolit će svoju ružnu glavu i probat će pokvariti planove' mladih ljubavnika.

Dok im vrijeme koje imaju skupa istječe, Katie i Charlie živjet će živote do njihovog maksimuma te će promijeniti sudbine svih oko sebe.

Film 'Ponoćno sunce' režira Scott Speer, prema japanskom predlošku. Glavne uloge preuzeli su mlada Bella Thorne te Patrick Schwarzenegger, starog Schwarzeneggera sin. Katienog oca glumi epizodni glumac Rob Riggle, a ulogu Katiene prijateljice Morgan odglumila je Quinn Shephard.

U naša kina, u distribuciji Blitzfilma, 'Ponoćno sunce' dolazi 22. ožujka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode