Show

Komentari 3

'Sluškinjina priča': Oblivena je krvlju, ali i dalje će se boriti

'Sluškinjina priča': Oblivena je krvlju, ali i dalje će se boriti

Njena borba protiv ekstremne vjerske sekte primiče se koncu. Umalo im je uspjela izmaći ruku, no njihov je doseg dalek. U novoj sezoni Sluškinja će morati upotrijebiti svu svoju snagu

Brzo nam se približava početak nove sezone serije o kojoj smo već pričali, 'Sluškinjine priče'. Tvrtka Hulu, koja stoji iza ove izvrsne ekranizacije legendarne novele spisateljice Margaret Attwood, izbacila je još jedan video o nadolazećim problemima Sluškinje. 

Podsjećamo, serija prati jednu ženu u hipotetskom budućem religijski zatrovanom društvu, u kojem su žene podređene muškarcima u potpunosti.

- Toliko nove sezone je o majčinstvu. U stvari je to poput otkucavajuće bombe. Zaplete oko toga bilo je divno istraživati, stvarno je pred nama mračna sezona. Usudila bih se reći da je mračnija i od prve sezone, ako je to moguće - izjavila je u intervjuu glavna glumica serije, Elisabeth Moss.

Pogledajte novi video

U novom videu mogli smo vidjeti i posljedice eksplozije te metaforičke bombe koju je glumica spomenula. Offred je oblivena krvlju i u kompletnom šoku.

Hoće li nas nova sezona 'Sluškinjine priče' zgroziti više od prve sezone? Hoće li Offred preživjeti svoju 'Kalvariju'?

Najčitaniji članci