Show

Komentari 11

Samo za one snažnog srca: Rose u seksi korzetu otkrila atribute

Samo za one snažnog srca: Rose u seksi korzetu otkrila atribute

S obzirom na to da zna da je ova godina mnogima bila teška, Demi je dala svoj maksimum kako bi zagolicala maštu mnogih svojim grudima i stražnjicom pa da barem kratko ne misle na nedaće koje su nas snašle

Manekenka Demi Rose (25) dugo je stajala kući zbog pandemije korona virusa, bojala se da se i ona ne zarazi, ali sada je očito ta bojazan iza nje. Ovih dana posjetila je Afriku, točnije, Tanzaniju.

POGLEDAJTE VIDEO: Demi uživa u bazenu s pogledom

- Ovo mi je bio najbolji dan u životu. Najbolja ekipa. Afriko, predivna si - napisala je influencerica.

Na Instagramu je prati više od 15 milijuna ljudi, a većina onih koji su joj komentirali tu objavu pisali su da se preoskudno odjenula. Eh, očito nisu znali da Demi može 'potegnuti' još i jače.

Već idući dan pozirala je u korzetu, koji je u usmjerio pažnju mnogih na njezinu bujnu stražnjicu. Doduše, objavila je dvije fotografije, a na drugoj je fokus na grudima tako da su joj veće šanse da će oraspoložiti sve koji je prate. 

- Ja ću vas voditi kroz safari - pojasnila je Demi. Nije baš trebala nagovarati pratitelje da im ona bude vođa, u komentarima su se dobrovoljci sami 'prijavili'. 

- Može, idem s tobom i na kraj svijeta ako treba - komentirao je jedan, a drugi je dodao: 

- Izaberi mene i bit ćeš najsretnija ikad. Savršen smo par. 

Demi gotovo nikad ne reagira na komplimente i/ili kritike onih koji je prate jer ih ne naprosto previše, ali u nekoliko navrata je istaknula da se od srca nasmijala pročitavši ponude za brak. 

Najčitaniji članci