Obavijesti

Show

Komentari 44

Samozatajna Sanja: 'Ante mi je samo dugogodišnji prijatelj...'

Samozatajna Sanja: 'Ante mi je samo dugogodišnji prijatelj...'
9

VIP GOŠĆA Voditeljica je na svadbu natjecateljice showa ‘Nikad nije kasno’ stigla s markantnim Antom Stojakovićem, no nije htjela otkriti radi li se o njenoj novoj ljubavi

VIDEO

Sanja Doležal (53) i Ante Stojaković među posljednjima su stigli u Opatiju na vjenčanje bivše natjecateljice showa 'Nikad nije kasno'  Elizabete Vrban (58). Damir Vrbljanac (65) zaprosio ju je u tom showu, koji je Sanja vodila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:24

Pjevačica i voditeljica hodala je ispred Stojakovića, a on je mladencima donio buket cvijeća. Kad ih je vidjela, mladenka je odmah dotrčala do njih.

Sanja i Ante sjedili zajedno

- O Ante, hvala što ste došli - rekla je Elizabeta. Stojaković je džentlmenski predao buket Sanji, koja ga je poklonila mladenki. Stojaković je tijekom ceremonije nenametljivo stajao sa strane ne skrivajući radost. Kad su se mladenci i uzvanici fotografirali, on se izmicao da ne bude u kadru. Kasnije se opustio pa je kod matičara sjeo pokraj Sanje. Nakon što je završilo vjenčanje, u zagrljaj mu je potrčala Elizabetina unuka.

- A, znaš da ti dobro stoji dijete - rekla mu je Sanja, na što se on nasmijao.

vjencanje

Kad smo ga upitali veže li ga sa Sanjom više od prijateljstva, voditeljica se odmah stvorila do njega pa on nije odgovorio na pitanje.

- Velika je stvar što su se Elizabeta i njezin partner Damir našli u tim godinama - rekla je Doležal. Stojaković je odmah dodao: 'Ajde mlada, kad će bacanje buketa?'.

Doležal ga branila

- Pa čekam to godinu dana - rekao je Stojaković i pokazao prstom na Sanju. Mladoženja je dobacio da ima još vremena do bacanja buketa, a Ante je zaključio da se samo šali.

- To je moj dugogodišnji prijatelj - rekla nam je samozatajna Sanja. Nedavno su je vidjeli u središtu Zagreba kako sa sjedokosim muškarcem koji sliči Anti šeće gradom nježno se držeći za ruke.

- To mi je baš jako čudno. Nemam novu ljubav - tvrdi Sanja. Nakon smrti supruga Nenada Šarića, bubnjara Novih fosila, koji je prije pet godina umro od moždanog udara, Sanja se nije u javnosti pojavljivala s novim muškarcem. Prije dva mjeseca otkrila je kako je spremna za novu ljubav.

vjencanje

- U trenutku kad je preminuo moj suprug, mislila sam - više nikad ništa. Međutim, kako sam otvorena za sve, tako sam otvorena i za to da možda postoji netko s kim ću pod stare dane prošetati prirodom ili otići u kino, kazalište i veseliti se - rekla je Sanja.

Nakon smrti supruga najveću sreću nalazila je u djeci, sinu Luki (23) i kćeri Lei (20), ali i novim poslovima. Vodila je show 'Tri, dva, jedan - peci' i 'Nikad nije kasno'.

'Bila sam slomljena'

- Rane ostaju, ali dišem punim plućima, razmišljam što i kako u poslu, o djeci. Imala sam  prekrasan život i brak. Nije mi bilo lako prvih godinu, dvije nakon muževe smrti, bila sam izgubljena, ali imam obitelj, nekoliko dobrih prijatelja i ponovno se veselim svakom sunčanom danu - rekla je Sanja u intervjuu za Story.

Napokon je došao i taj dan. Iako smo skupa sve te lijepe godine, moram priznati da sam jako uzbuđena. Ovo je sigurno najveseliji dan u našem životu, rekla je natjecateljica talent showa 'Nikad nije kasno' Elizabeta Vrban (58) iz Rijeke.

U Opatiji se udala za dugogodišnjeg partnera Damira Vrbljanca (65). On ju je nakon 32 godine veze zaprosio kleknuvši pred nju dok je nastupala u showu. Sretni par u društvu dugogodišnjih prijatelja, kumova Ljubice Filipović i Vlade Filipovića Fileta, te Elizabetina sina Marina, supruge i unuka Tiasa i Mien pred matičarem u Opatiji izrekao je zavjete.

vjencanje

U bijeloj, čipkastoj hajini, koju joj je sašila šnajderica, inače šogorica kolege Darka, koji se također natjecao u istom showu, mladenku je u dvoranu matičnog ureda dopratio sin Ante. Nakon obreda, uz pljesak gostiju, veseli par se poljubio.

- Imao sam manju tremu od one u Beogradu kad sam Beti javno zaprosio, no sve je lijepo prošlo i sretan sam. Ovo je nezaboravan dan i teško taj osjećaj sreće mogu opisati riječima - rekao je mladoženja Damir. Svatovi su se nakon matičnog ureda uputili na zakusku u opatijski hotel Miramar, gdje Elizabeta i Damir redovito imaju gaže. Sređena mladenka blistala je od sreće, ističući kako su joj u sređivanju pomogle prijateljice.

- Za šminku se pobrinula snaha Ada, koja se natjecala u showu ‘Tri, dva, jedan - peci’, a moja draga prijateljica i kuma Ljubica uredila mi je kosu - rekla je uzbuđena Beti.

vjencanje

Veliko slavlje novopečenih mladenaca nastavit će se večeras, kad će sa širom obitelji i prijateljima u restoranu u Bregima iznad Opatije par proslaviti vjenčanje točno na datum kad ju je Damir prije 32 godine prvi put poljubio. Elizabetini unučići zaduženi su za nošenje prstenja i košarice s konfetima.

- Na velikom platnu u sali tad ćemo još jednom prikazati snimku prosidbe koja me je učinila najsretnijom ženom na svijetu - rekla je mladenka.

Budući da je, dodaje, perfekcionistica, za kolače se pobrinula sama. Svadbenu tortu, koju je ispekla snaha, krasit će figurica mladoženje kojemu je oko noge okačen lanac sa zatvorskom kuglom dok se drži za glavu, a figurica mladenke na torti drži ključ.

vjencanje
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja