Obavijesti

Show

Komentari 16

Samuel L. Jackson: 'Dajte nam te vaše školjke, ribu i tartufe...'

Samuel L. Jackson: 'Dajte nam te vaše školjke, ribu i tartufe...'
12

Izveo je Jackson kolegicu Salmu u Puntulinu već prvog dana, a na meniju su im bile školjke, ravioli s tartufima te vino vrhunskog domaćeg proizvođača. Ryan Reynolds nije bio s njima tada

VIDEO

Ryan Reynolds (42) leži na podu krvave glave dok Samuel L. Jackson (70) sjedi nad njim i nešto govori. Opkolio ih je Interpol i stjerao u kut. Izlaza nema. Odjedanput Samuel L. Jackson nakon završetka scene žurno odlazi u obližnji kafić olakšati se jer je scena snimana satima. U tim scenama nije bilo Salme Hayek (52).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:57
Interpol uhitio Samuel L. Jacksona i Ryan Reynoldsa na snimanju filma u Rovinju

Dio je to snimanja holivudskog filma “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”. Rovinj je kulisa novog filmskog hita. Jedan od statista je i Puljanin Zoran Đorđevic, koji nam je kratko rekao da je Samuel L. Jackson pristupačan i drag.

- Slikao sam se s njim bez problema. Moram priznati da svi željno čekamo glumicu Salmu Hayek, koja je predivna. Ona još nije stigla na set - rekao je kratko.

Sva događanja oko filma obavijena su velom tajne. Holivudski glumci su odsjeli u novootvorenom hotelu Grand Park Hotel, a produkcija ga je cijelog zakupila.

- Imaju svoje zahtjeve koje moramo poštovati i ne možemo govoriti o tome - kratko su rekli u hotelu. No glumci nisu “zatvoreni” u njemu, sami su počeli istraživati draži Rovinja.

Očito su se dobro raspitali za istarsku gastronomiju pa su od prvog dana inzistirali na tartufima i školjkama. Izveo je Jackson kolegicu Salmu u Puntulinu već prvog dana, a na meniju su im bile školjke, ravioli s tartufima te vino vrhunskog domaćeg proizvođača. Ryan Reynolds nije bio s njima, bio je u jednom drugom kojeg je Jackson došao “provjeriti” drugi dan. Došao je s njih petoricom, ali bez zvijezda Salme i Ryana. Kao i prvog dana, u La Perli su ostavili isti dojam. Nisu zahtijevali nikakve beneficije, ni s čim se nije dalo naslutiti da su to planetarne zvijezde. Tako su se i ostali gosti ponašali, odnosno ostavili su ih “na miru”, nisu forsirali s fotografiranjem ili autogramima.

Na preporuku mlađeg kolege Ryana, Jackson je tražio “domaće” školjke, dok je ostatak zatražio biftek s tartufima i oradu. Za razliku od dan ranije, u nedjelju navečer pili su samo vodu.

- Svima bi bilo lakše kad bi svi ljudi bili tako jednostavni, skromni i pristupačni. Pa ni s čim nisu pokazali da su zvijezde za koje zna cijeli svijet. Mirno su jeli i sa svime bili zadovoljni - rekao nam je jedan od gostiju restorana koji je svjedočio večeri.

Interpol uhitio Samuel L. Jacksona i Ryan Reynoldsa na snimanju filma u Rovinju

Samuelu su servirali vongole, Jakubove kapice i dagnje, a nakon što ih je probao, rekao je da će se sigurno vratiti u taj restoran.

Oduševljenju ovdje nije bio kraj. Osoblje ih je počastilo desertima što ih je nemalo iznenadilo. A možda su ih više od svega, više od besplatnog deserta, oduševili torta od maka, brownies i desert od crnog ili bijelog tartufa.

- Čuo sam da su rekli da su to prvi put probali i da im je bilo jako ukusno - rekao nam je gost lokala i dodao da su se zadržali oko dva sata te da su se na odlasku fotografirali s osobljem i drugim gostima.

Za to vrijeme Hayek je bila u šopingu. Kao da ju je putovanje zateklo malo nespremnu pa je morala obnoviti kozmetiku. U lokalnoj drogeriji zadržala se nešto više oko pola sata. Pokupovala je kozmetiku samo za lice, a strpljivo je i pomno birala što će izabrati. S njom je bio i muškarac koji je stajao sa strane te ponio vrećice do luksuznog automobila koji ih je čekao u blizini.

U Rovinju će dašak Hollywooda i njegove zvijezde ostati do kraja ovoga mjeseca, kad se sele u Zagreb. Metropola će biti kulisa filmskog hita od 1. svibnja.

Pokretanje videa...

01:15

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu