Obavijesti

Show

Komentari 195

Sandi: U mladosti sam mogao imati svaku ženu koju sam htio

Sandi: U mladosti sam mogao imati svaku ženu koju sam htio
3

Sandi je na svom desetom albumu napisao tekstove za sve pjesme i priznao da su sve njegove pjesme istinite, a većina ih je posvećena njegovim bivšim ljubavima

VIDEO

Osjećam se kao netko tko je položio zadnji ispit na pravnom fakultetu. Ovaj sam trenutak čekao godinu dana. Nadam se da ću s ovim albumom opravdati očekivanja publike, rekao je Sandi Cenov (46) na promociji albuma 'Deseti' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.   

Sandi je na svom desetom albumu napisao tekstove za sve pjesme te priznao: "Sve su moje pjesme istinite, a većina ih je posvećena mojim bivšim ljubavima. Samo je vremenski period diskutabilan". U eter mu se javila supruga Ilina i odabrala svog favorita s CD-a. 

- Dobro jutro. 'Bivša moja' je moj favorit. Što mogu kad je stvarno tako. Nemam problem s njegovim bivšima, jer to gledam kao umjetnost - kazala je Ilina, a Sandi je nastavio da je upravo zbog ovakvog stava još zaljubljen u svoju suprugu kao prvog dana. 

Sandija su iznenadile brojne kolege. Ante Pecotić prisjetio se kad su obojica išla na audiciju za grupu Film, Aleksandra Kovač ispričala je kako ju je Sandi u svom sportskom autu vozio brzinom od 240 km na sat, a profesionalni trener Marko Lončar ispričao je anegdote sa snimanja skrivene kamere. Nikša Bratoš poželio mu je da uvijek ostane mlad kakav je sada. 

- Ne skrivam svoje godine. U svakoj fazi života osjećao sam se onako kako bih se i trebao valjda osjećati. Kad sam bio mlađi mogao sam imati svaku ženu koju sam htio. No sad su tu drugi prioriteti. S ovim desetim albumom mogu reći da su mi se dosad ostvarile sve želje koje sam htio - zaključio je Cenov. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin