Obavijesti

Show

Komentari 26

Sandra i Edis upoznali su se kad je imala 15 godina, a kasnije su se i zaljubili: 'Zna me i najgoru'

Sandra i Edis upoznali su se kad je imala 15 godina, a kasnije su se i zaljubili: 'Zna me i najgoru'
7

Sandra Perković nema problema s tim da na društvenim mrežama pokaže koliko joj partner Edis Elkasović znači, no ranije je detalje veze čuvala samo za sebe.

VIDEO

Nakon godinu dana od zaruka, Sandra Perković danas će se udati za svog dugogodišnjeg partnera, trenera Edisa Elkasevića, doznaje Večernji list. Kako privatno i poslovno ide zajedno, pokazuje upravo njihova veza.

Sandra Perković i Edis vjenčat će se na Silvestrovo: Ceremoniji će prisustvovati samo bližnji...
Sandra Perković i Edis vjenčat će se na Silvestrovo: Ceremoniji će prisustvovati samo bližnji...

'Znam me najbolji i najgoru'

Bivši atletičar Edis, Sandrin je trener od 2013. godine, a par se upoznao kad je ona imala 15 godina. U ljubavnu su se romansu upustili koju godinu nakon toga. Od tada su nerazdvojni.

- Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš. On me zna i najbolju i najgoru - ispričala je za IN magazin svojedobno.

'Edis je moj najbolji prijatelj'

- Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikad neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke. Zato nas dvoje idemo naprijed. Zato nas dvoje možemo! Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana. Povezani smo, on mi je najbolji prijatelj, životni partner, trener, sve u jednom - dodala je.

Zagreb: Dodjela nagrada sportašima za uspijeh u 2022. po izboru Hrvatskog Olimpijskog odbora

'Hvala što si obrisao svaku suzu'

Perković nema problema s tim da na društvenim mrežama pokaže koliko joj partner znači, no ranije je detalje veze čuvala samo za sebe. 

- Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne - svojedobno je rekla o Edisu. 

A onda je 1. siječnja podijelila i fotografiju kojom je otkrila da je zaručena. 

- Buduća gospođa Elkasević - napisala je tada Sandra. 

Detalji svadbe 

Prisjetimo se, hrvatska rekorderka u bacanju diska organizirala je u listopadu djevojačku zabavu za sedam najboljih prijateljica te s njima tri dana uživala na luksuznom imanju u Istri. Za Večernji list tada je rekla da svadbu planira krajem godine i da joj u izboru vjenčanice pomaže dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci