Show

Komentari 31

Sanela proživljava pravu bajku: 'Nisam se nadala da ćemo na kraju ispasti kao Goga i Adam'

Sanela proživljava pravu bajku: 'Nisam se  nadala da ćemo na kraju ispasti kao Goga i Adam'

Andrea i Mislav otišli su u berbu grožđa u Klanjec, gdje ih je čekao rođak Nenad. Razgovarali su o tome kako je Mislav upoznao Andreinu mamu, no ne i tatu, a Andrea je otkrila kako on nije previše oduševljen njezinim sudjelovanjem u showu

Za prvo zajedničko jutro u 'Braku na prvu', Edin je pravio doručak i bio općenito zadovoljan i sretan. Kasnije se posvetio poslu, a Saneli je bilo drago što je takav.

POGLEDAJTE VIDEO:

„Upotpunjujemo se za sve, sve nekako harmonično teče, fakat mi je gušt“, rekla je Sanela i predložila mu da večer provedu uz film i pizzu koju su odlučili napraviti sami.

- Pitam se što će biti kad sve završi... Više se toga bojim ja nego on, ali imam povjerenja u njega - komentirala je Sanela, a Edin je dodao da se boji hoće li joj dosaditi. 

Prvi su put kuhali zajedno, a nakon sitnih komplikacija s tijestom za pizzu jer nisu imali valjak, Edin je komentirao: „Usuđujem se reći da sam bolji u kuhinji.“ Uz puno smijeha, uspjeli su napraviti pizzu da bi potom uživali u hrani i filmu, zagrljeni na kauču. „Nisam se uopće nadala da bi se nešto tako moglo dogoditi i da ćemo na kraju ispasti kao Goga i Adam“, rekla je Sanela i dodala kako joj je sad drago što s Jasminom nije krenulo u drugom smjeru.

Edin joj je pričao o svojim ciljevima te istaknuo kako je sve ostvario osim braka, a Sanela zaključila: „Znam da se neću morati ni za što brinuti, imam sigurnost u tom čovjeku, sve mi je trenutno kao bajka.“

Dobro raspoloženi Andrea i Mislav otišli su u berbu grožđa u Klanjec, gdje ih je čekao Andrein rođak Nenad. Razgovarali su o tome kako je Mislav upoznao Andreinu mamu, no ne i tatu, a Andrea je otkrila kako on nije previše oduševljen njezinim sudjelovanjem u showu.

- Uvrijeđeni su i iznenađeni. Štef će prihvatiti novog zeta - rekao je rođak Nenad.

- Trebao bi upoznati Štefa, koji nije sretan što je Andrea u eksperimentu - komentirao je Mislav, a Andrea se složila s tim.

Dok su brali grožđe, Mislav je Nenadu objašnjavao da misli ozbiljno s Andreom, a i Nenad je primijetio da se dobro slažu i da vidi da je Andrea veselija, poletnija, pa i zaljubljena. Mislav je vozio traktor, pregledavao imanje i vinograde te se zafrkavao kako se baš bogato oženio.

- Je l' ti se sviđamo ko par? - upitao je Mislav Nenada i dodao da se boji Andreinog tate.

„Svaki dan je sve više i više volim, svaki dan mi nešto novo priredi i lijepo mi je ovdje u Zagorju“, rekao je Mislav, a Andrea je objašnjavala kako je jako lijepo bilo odrastati ondje te da je djeci ljepše tu nego u gradu. 

 Ivona je kasnije odvela Kristijana na šišanje - i brade i kose! Njemu se to nikako nije svidjelo za razliku od Ivone koja je čak sređivala njegovu bradu britvicom! Na kraju je Kristijan ipak bio zadovoljan promjenom. 

U sljedećoj epizodi Sanela i Edin prvi put dolaze na zajedničku večeru kao par, a kako će to proći - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 na RTL-u. 

Najčitaniji članci