Obavijesti

Show

Komentari 46

U 'Tri, dva, jedan - peci!' svi će raditi slastice bolje od mene

U 'Tri, dva, jedan - peci!' svi će raditi slastice bolje od mene
1

Pjevačica je svoju voditeljsku karijeru započela u talk showu 'Sanja', a sada se opet vraća na RTL gdje će voditi novu sezonu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci!'

VIDEO

Sanja Doležal (53) u studiju 24 sata govorila je o povratku u voditeljske vode i svom angažmanu u novoj sezoni RTL-ovog kulinarskog showa. 'Tri, dva, jedan - peci!' već je u prvoj sezoni osvojio gledatelje te postao najgledanija emisija u svom terminu prikazivanja. Sanja se projektu pridružila u trećoj sezoni, koja će uskoro početi s emitiranjem.

Tek treba vidjeti kako će se 'hrvatska Oprah' snaći u ulozi voditeljice kulinarskog showa, ali ona se veseli izazovu te napominje kako se i sama odlično snalazi u kuhinji, a često kuha i sa svojom djecom za koju kaže da su naslijedila njezin talent za spravljanje jela i slastica.

Pogledajte razgovor sa Sanjom u studiju 24sata:

Sanja Doležal vraća se na male ekrane u emisiji "Tri, dva, jedan... Peci!"

Posted by 24sata on 14. studenoga 2016

 

- Razveselili su me s RTL-a kad su me nazvali nakon prestanka mog angažmana na HTV-u. Tada su krenuli pregovori, ali posebno mi je drago što su mi ponudili 'Tri, dva, jedan - peci!'. I inače volim taj format kulinarskih emisija i baš mi je drago što ću se okušati u tome. Ja i inače volim kuhati i to mi je, kao svakoj majci, i strast i potreba - objasnila je Sanja kako je postala voditeljica kulinarskog showa.

Pjevačica i voditeljica i inače baš voli kuhati, a u njenoj kuhinji ima svega, i eksperimenata, a zna se poslužiti i 'tajnom bakinom knjižicom'.

- Okušala sam se u kineskoj kuhinji, radim talijansku, a igram se i s meksičkom kuhinjom uz, naravno, našu tradicionalnu domaću kuhinju - rekla je.

S djecom kuha i doma i polako ih uči da si jednom u budućnosti znaju i sami skuhati što požele, a otkrila je i da skuplja kuharice.

- Ja kuham sve i svašta, ali više slano, svi kandidati u showu će u pripremanju slastica biti bolji od mene. Iako, 'maher' sam za štrudlu od jabuka, čokoladni mouse, šnenokle, jabuke u šlafruku... - pohvalila se Sanja i dodala da se voli hraniti zdravo te sve svoje povrće nabavlja na placu.

Otkrila je i da uživa u voditeljskom poslu jer voli kameru, a i razgovor s ljudima te se prisjetila showa 'Sanja', za koji kaže da joj je bio najdraži voditeljski posao do sad,

Što je još Sanja ispričala pogledajte u našem videu. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje