Obavijesti

Show

Komentari 53

Sara: Nikad nisam imala dečka, Marinu sam se samo prepustila

Sara: Nikad nisam imala dečka, Marinu sam se samo prepustila
9

Kad je osjetila leptiriće u trbuhu prema Zadraninu Marinu Marušiču, Sara Sitarić je poželjela da to prestane. Onda se prepustila ljubavi, koju dosad nikad nije osjetila...

VIDEO

Prilikom ulaska u show '"Život na vagi", nadala sam se da ću se dobro zbližiti s ljudima, ali da ću se s nekim zbližiti kao s Marinom to mi nije bilo niti na kraj pameti, kaže nam Sara Sitarić (18). U showu su se probudili obostrani osjećaji sa Zadraninom Marinom Marušićem (26). Kad su na vaganju upitali Marina što ima novo na ljubavnom polju, on se suzdržavao od odgovora, ali je kasnije ipak priznao da se između njega i Sare nešto događa. 

- Marino je uvijek bio jako dobar prema meni i vidjela sam da mu je stalo kako se ja osjećam. Kad god bih se povukla u osamu, uvijek bi se nekim čudom našao uz mene, saslušao me i odmah bi sve bilo lakše. Sve više sam ga primjećivala. Iako mi je, kad smo se upoznavali, rekao: ‘Bok, ja sam Marino, tu iz produkcije, nisam kandidat’ - kaže Sara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

11:02

Prije ulaska u kuću Sara nikad nije imala dečka.

- Bilo mi je neugodno povjeriti nekome svoje emocije, imala sam strah od odbijanja. Znala sam da nisam najljepša cura, ona za kojom bi dečki padali. I škola mi je bila prioritet, nisam ni htjela imati nekoga s 15, 16 godina. O tome sam počela tek kasnije razmišljati - rekla je Sara.

U show je ušla jer je željela poboljšati zdravlje i biti zadovoljnija svojim tijelom. Kod Marina su je privukli spontanost i dobronamjernost. Bio joj je podrška dok je skidala kilograme, pomogao joj je da je nađe motivaciju i prihvati samu sebe. 

Kod Marina ju je privukla njegova spontanost i dobronamjernost. Bio joj je podrška dok je skidala kilograme, pomogao joj je da je nađe motivaciju i prihvati samu sebe. 

- Kad se počelo odvijati nešto između mene i Marina ja sam samo htjela da to sve prestane, da prestanu ti osjećaji, da se maknem jer nisam znala što će biti iz svega toga. Ali onda sam se prepustila svemu, maknula onu najgoru misao iz glave, a to je što će drugi reći, prihvatila sve što ova moja velika promjena obuhvaća, pa čak i te osjećaje prema Marinu - ispričala je Sara kojoj je u početku bilo jako teško jer je okusila nešto novo, što dosad nikad nije. 

- Ta spoznaja me osnaživala i okrenula sam je sebi u korist, da se ne predajem - rekla je Sara. Vjeruje da ljubav nakon showa može opstati, ali samo ako je riječ o iskrenoj ljubavi, a ne o kratkotrajnoj aferi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

15:21

- Treba uložiti puno energije i razumijevanja za tu osobu i biti spreman prihvatiti izazove s kojima se ta osoba, u našem klasičnom životu, vani, susreće, i biti tu kao podrška. Život na vagi je izolacija i tamo upoznaš osobu do temelja, ukoliko se potrudiš. Tjedan dana u kući je kao mjesec dana vani - rekla nam je Sara, a Marino je dodao kako se između njih rađa nešto više od prijateljstva. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden