Show

Komentari 190

Sarah: 1 - 0 'Hejteri': 'Svi smo ljudi, ali rijetko tko je čovjek

Sarah: 1 - 0 'Hejteri': 'Svi smo ljudi, ali rijetko tko je čovjek

Sarah Seifert posvetila je status svima koji vrijeđaju kandidate iz "Supertalenta". Otvoreno bez dlake na jeziku je rekla da ih treba biti sram. Mlada Vukovarka od svog sna ne odustaje

Twerkerica Sarah Seifert  (19) iako nije više u borbi za pobjedu u Supertalentu, uspjela je privući pozornost na svoj neobičan talent. 

Jedni su oduševljeni, a drugi joj i dalje šalju negativne komentare.  

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Sarah se u posljednje vrijeme hrabro nosi s komentarima, a  danas se odlučila javno obračunati s 'hejterima'.
 

- Je l' se osjećate bolje kad javno napišete komentar u kojem vrijeđate osobu koja se potrudila za ovo gdje je stigla? Mislim da vas treba biti sramota, znate li što kandidat proživljava i koliko se pripremao za nastup? Znate li da od jutra do mraka budete u studiju, možda žedni, gladni, a to nitko ne vidi?  - napisala je Vukovarka. 

O njenom talentu pisali ne samo domaći nego i svjetski mediji. Samim tim Sarah bi uskoro mogla napustiti Hrvatsku i svoj talent razvijati daleko od rodnog grada Vukovara.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne sramim što sam iskrena i što sam rekla sve one stvari za ljude u Vukovaru. Hvala ljudima koji su tu za mene, stvarno ima vas i volim vas. Ali ljudi moji, naravno, i sami znate da je grad pun lažova i zabadalica koji nemaju život, pa komentiraju. Volim Vukovar kao grad, a ljude samo neke. Svi smo ljudi, a rijetko tko je čovjek -  napisala je Sarah. 

Rođena Vukovarka se četiri godine bavi twerkanjem, seksi plesom koji uključuje izbacivanje bokova u čučnju.

- Počela sam jer sam htjela biti drugačija i uspjela sam u tome. To mi je jedina motivacija - ispričala nam je nedavno  je. Provokativnim nastupom u polufinalnoj emisiji “Supertalenta” ponovno je digla prašinu. Odjevena u narodnu nošnju izazovno je tresla guzom na pjesmu “Moja Diridika”, čime je ponajviše zgrozila članicu žirija Martinu Tomčić. 

 

Najčitaniji članci