Show

Komentari 52

Sarah: 'Sean Paul i ja smo u kontaktu. Nadam se suradnji'

Sarah: 'Sean Paul i ja smo u kontaktu. Nadam se suradnji'

Njezino mrdanje guzom svidjelo se i glazbeniku Seanu Paulu (47) koji je na društvenim mrežama podijelio njen novi video twerkanja. Govori nam kako je zbog toga bila jako sretna i ispunjena

Kada se Sarah Seifert 2017. pojavila u ‘‘Supertalentu’’, izazvala je podijeljene reakcije javnosti. I dok su ju gledatelji pljuvali, svjetske face s oduševljenjem su pratili videosnimke na kojima pokazuje bujne obline.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja sa Sarom

Njezino mrdanje guzom svidjelo se i glazbeniku Seanu Paulu (47) koji je na društvenim mrežama podijelio njen novi video twerkanja.

- Kada sam vidjela da je objavio moju snimku bila sam sretna i ispunjena. Njegovu glazbu slušam godinama unazad i mogu reći kako je ovo ispunjenje mojih snova - priznaje nam ushićena Sarah. Zanimalo nas je i jesu li nakon objave stupili u kontakt ili je sve ostalo samo na objavljenoj videosnimci.

- U kontaktu smo. Vjerujem da ćemo uskoro surađivati ako nas ne zaustavi pandemija koronavirus - rekla nam je tajnovita plesačica. Ovo nije prvi put da svjetske face reagiraju na njezino mrdanje guzom. Već je dobila pohvale od Tyge i Bluefacea, ali je sve ostalo samo na lajkovima.

- Sean je prvi koji me baš objavio i radujem se budućnosti - priznala je Slavonka i dodala: 

- Trenutno radim na nekoliko različitih projekata pa možda još neka zvijezda dođe na moj profil. Htjela bih se zahvaliti snimatelju Domagoju Oklopčiću - rekla nam je Sarah za kraj. 

Najčitaniji članci