Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
56 komentara

Saša iz BB-a rastaje se od Nataše nakon 19 godina...

Prvi pobjednik 'Big Brothera' već dva mjeseca ima novu djevojku, a Nataša je sama. Saša i Nataša Tkalčević su prije godinu i pol postali baka i djed

RTL
Foto: RTL
56 komentara

Već tri mjeseca ne živimo skupa. Ja sam u kući koju smo sagradili nakon reality showa, a Saša je u svom stanu, kazala nam je Nataša Tkalčević (37). Supruga Bjelovarčanina Saše Tkalčevića (39), prvog pobjednika “Big Brothera”, potvrdila je da se rastaju nakon 19 godina braka. Kaže da je nestalo kemije i strasti.
- Družimo se i čujemo svaki dan. Financijske probleme i dalje ćemo rješavati zajedno - smije se komercijalistica u trgovačkoj kući. Dodaje da su njihovi sinovi Eduard (18) i Ernest (17) bez problema prihvatili sporazumnu rastavu koja je u tijeku.
- Oni znaju da se volimo i da ćemo se o njima i dalje brinuti. Ponekad spavaju kod Saše, ponekad kod mene. Ništa se značajno nije promijenilo - govori Nataša, koja trenutačno nema novu ljubav u životu. Bajker i vlasnik studija za tetoviranje u Bjelovaru sa suprugom je, kaže, neko vrijeme pokušao pronaći sreću, ali bez uspjeha.
- Dok smo bili u braku, nikad je nisam prevario ni povrijedio. Uz nju sam spoznao što je ljubav. No nakon toliko godina nema više onog uzbuđenja kao na početku - govori Saša, koji dane krati izrađujući motocikle. Tvrdi kako je jako sretan otkad je prije dva mjeseca upoznao novu djevojku.
- Ne mogu reći je li to ozbiljna veza s obzirom na to da smo na početku. Teško mi je biti sam jer volim da me netko pazi. Trebaju mi nježnosti, držanje za ruku i ljubav, tako da bih želio da ova veza uspije. Vjerojatno ću se ponovno oženiti jer zbog rastave nisam izgubio vjeru u brak - kazao je Tkalčević i dodao da uskoro bivšoj supruzi Nataši želi sreću u ljubavi. Njoj je trenutačno najdraža preokupacija 1,5-godišnji unuk Matej.
- Eduard je postao otac sa 16,5 godina i to mi je bio veliki šok. No s vremenom se navikneš na sve i priznajem da usitinu uživam biti baka. Igram se s unukom i čuvam ga. Baš nam je lijepo - raznježila se Nataša. Saša kaže da mu je “cool” biti mlađahan djed. Jedva čeka da Mateja nauči voziti motocikle te ga sa sinom Eduardom vodi na susrete u Hrvatskoj.

OD MILIJUNA RIJEŠIO DUGOVE I KUPIO STAN
Saša je od početka prve emisije “Big Brothera” bio favorit. Nakon što je osvojio milijun kuna, sa suprugom je sagradio kuću, riješio dugove, uložio u salon za tetoviranje i kupio stan u Bjelovaru.

Naši partneri pišu
Message