Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Saša Lošić se ispričava Terezi: 'Zalio sam je vinom i pobjegao'

Umirao sam od treme što sam blizu tako velike zvijezde i ponio sam jednu plastičnu čašu u kojoj sam imao crno vino. Čaša mi je pukla kada sam Terezu zagrlio da se slikamo, rekao je pjevač Lošić

Foto: Pixsell/kolaž
15 komentara

Saša Lošić (54), frontmen grupe 'Plavi orkestar' još je od mladosti imao problem s tremom, a nije ni sanjao da će jednog dana njegov bend postati jedan od kultnih grupa koje su zaštitari morali doslovno braniti od silnih obožavatelja dok su hodali ulicom. U intervjuu za IN Magazin rekao je da mu netko da čarobni štapić, sve bi promijenio te ne bi nikada odabrao taj put u životu.

GNK Dinamo - NK Lokomotiva | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Kad bi došao sad na raskrižje pa da imam dva puta, ne bi odabrao smjer javnog života. U početku mi je to godilo jer sam bio pretenciozan mladić koji je nekada imitirao Bregovića, želio se duhom i iskustvom praviti pametniji nego što jesam. A sad kako su godine prošle vidim da mi javni život stvara jedno opterećenje - objasnio je Saša. Smatra da bi se bolje ostvario i u ulozi roditelja da nije odabrao život glazbenika. 

Marko Lukunić/Pixsell | Autor: Marko Lukunić/Pixsell Foto: Marko Lukunić/Pixsell

- Kad vidim da javne osobe raskošno dijele svoju privatnost bude mi jako neugodno, utisnem se u fotelju od neugodnosti. Tako da ako mi nećete zamjeriti ne bi o tome previše jadikovao, ali eto istina je, žao mi je - priznao je Lošić. Pjevač će sa svojom grupom, nakon 30 godina, ponovno nastupiti u Splitu te proslaviti 30 godina karijere. Prisjetio se i nezgodnog događaja kojeg je imao s Terezom Kesovijom (79) kada su imali prvi nastup i to baš u Splitu.

Tomislav Miletić/Pixsell | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

- Ja sam tada bio klinac i umirao sam od treme što sam blizu tako velike zvijezde i ponio sam jednu plastičnu čašu u kojoj sam imao crno vino. Čaša mi je pukla kada sam je malo zagrlio da se slikamo, a ja sam vidio kako se to razlijeva po njezinoj bijeloj toaleti. Bio sam užasnut i samo sam pobjegao. Ovim putem joj se ispričavam - rekao je glazbenik za IN magazin. Ono zbog čega mu je Split još drag jest način na koji su se Splićani oprostili od Olivera Dragojevića, kojeg je i poznavao.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Kao da je s njim otišla nekakva bolja prošlost iz naših srca. A to što je Split priredio spontano svom velikanu. To je nešto što zaista ne pamtim nigdje u ovoj regiji da je netko tako ispratio svog čovjeka - izjavio je. Kada ode u mirovinu, preselit će se na otok Hvar kako bi mogao uživati u miru u krugu prijatelja. Ali, njegova dugogodišnja djevojka nema iste planove kao Saša. 

Tomislav Miletić/Pixsell | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

- Ona voli putovati i veliki je ljubitelj planinarenja, gdje god da odemo samo bi se penjala pa na ovo brdo pa na ono. A ja sam klasični 'ležać' ja volim gledati televiziju, ležati na kauču i samo mijenjati programe, kako bi dalmatinci rekli 'vrag je odnio prišu' - objasnio je Lošić. 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Naši partneri pišu
Message