Obavijesti

Show

Komentari 30

Saša Lozar: Ni ja nisam znao da mogu tako dobro skidati

Saša Lozar:  Ni ja nisam znao da mogu tako dobro skidati
8

Radili su mi čizme po mjeri, pa sam se šalio da su morali iskoristiti čak dva teleta kako bi ih napravili s obzirom na to da nosim broj 44, kaže Saša, pobjednik TLZP-a

VIDEO

Sretan sam i zadovoljan. Baš kao i moje cure, Marina i Eva. Kći Eva je bila konačno zadovoljna što sam prvi, rekao je pobjednik druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Saša Lozar (35).

Pjevač koji od prve emisije oduševljava žiri i publiku u 12 emisija prošao je gotovo nevjerojatne transformacije, od Taylor Swift pa do Arethe Franklin. U finalu je oduševio interpretacijom Beyonce i hitom 'Sweet Dreams'. Saša se opet morao utegnuti u triko.

- Bome je ovo bio triko u punom smislu. Doista bih više volio da sam mogao nastupati u nečem širem, ali to onda ne bi bilo kao u originalu. Beyonce mi je bila jako zahtjevna pogotovo kad mi je koreograf Igor Barberić rekao da ću plesati kao i ona u spotu - objašnjava Saša, koji je morao i plesati na pokretnoj traci u čizmama s visokim petama.

- Radili su mi čizme po mjeri, pa sam se šalio da su morali iskoristiti čak dva teleta kako bi ih napravili s obzirom na to da nosim broj 44 - kaže Saša, koji je nagradu Nove TV od 40.000 kuna donirao Hrvatskom forumu za borbu protiv raka dojke “Europa Donna”. 

Kad bi morao izabrati omiljene transformacije, to bi bile, kaže, Aretha Franklin i Louis Prima jer su mu upravo oni, kaže, glazbeno najbliskiji. Mnogi su komentirali kako je on zapravo najveće iznenađenje showa jer nitko nije znao za njegov talent.

Nova TV

- Iskreno, nisam ni ja znao da to imam u sebi jer to nikad nisam radio. Ispostavilo se da imam uho za prepoznavanje tuđih specifičnosti - skromno kaže radijski voditelj. Pobjedu je proslavio s obitelji i prijateljima. Još mu nisu darovali omiljenu slasticu - makarune.

- Svake nedjelje smo feštali i bilo je kolača. Sam sebe počastim kad god mogu. Uvijek si ih priuštim makar se morao voziti 10 kilometara do slastičarnice. Ništa mi nije teško za njih - kroz smijeh kaže Saša, koji će na neki način nastaviti zabavljati transformacijama.

- Dio njih će sigurno biti uvršten u moje koncerte, bar glasovno - kaže pjevač, koji je osim zbog pobjede presretan i što mu se ostvarila dugogodišnja želja. Nakon 11 godina snimio je obradu pjesme “Molitva za Magdalenu” Zdenka Runjića, koju će predstaviti ovaj tjedan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin