Obavijesti

Show

Komentari 37

Saša Lozar pobjednik je treće epizode: 'Ovo je remek djelo, cijela sam se naježila'

Saša Lozar pobjednik je treće epizode: 'Ovo je remek djelo, cijela sam se naježila'
19

Počela je treća epizoda showa 'Tvoje Lice zvuči poznato - All stars'. Lica koja su oduševljavala sve gledatelje u prethodnim sezonama, sada su se okupila na jednom mjestu

VIDEO

Mario PetrekovićSaša LozarDamir KedžoDalibor Petko, Ivana MišerićMario RothKatarina Baban i Maja Bajamić opet će pokazati svoje plesne, pjevačke i glumačke sposobnosti i pokušati oduševiti žiri, a i gledatelje.

U prošloj emisiji najviše bodova prikupio je Mario Petreković i tako postao pobjednik druge emisije showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Svojom pobjedom odlučio je deset tisuća kuna donirati humanitarnoj udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

U ovoj, trećoj, epizodi poznatog showa prvi je nastupio Saša Lozar koji je u prošloj epizodi utjelovio Cher, a ovaj put zakoračio je na stage kao James Brown, a putem holograma je bio Luciano Pavarotti s pjesmom „It's a Man's World“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žiri i kolege apsolutno je zadivio svojom dvostrukom ulogom Luciana Pavarottija i Jamesa Browna. 

- Ovo je remek djelo, ovo je definicija umjetnosti. Naježila sam se od glave do pete. Ovaj show je tvoj svijet. Ti si večeras bio muškarčina na kvadrat i moram ti priznati da si kralj, štreber, napravio si ovu zadaću studiozno. Ne znam koja mi je verzija bila uvjerljivija. Ličio si mi na Pavarottija - oduševljena je bila je Indira. 

- Vi ste gospodine Lozar dali i duplo od onoga što smo tražili - dodao je Goran.

- Kao James Brown si bio zavodljiv tim osmjehom, trzajima, krikovima ugodnom za uho, a Saši Lozaru nije bilo ni traga - zadivljen je bio i Igor.

Iduća je pozornicu zauzela Katarina Baban koja je utjelovila mladu pjevačicu Mabel čiji je hit ''Don't call me up''.

- Bio ti je upečatljiv nastup i koreografija - rekao je Igor.

- Super si iznijela njezinu bahatost. Pohvalit ću tvoje vokalne sposobnosti - dodala je Indira.

Nakon što je prošlog tjedna imao trostruku transformaciju, ovaj puta Dalibor Petko dobio je zadatak utjeloviti pjevačicu Dua Lipu. 

- Ne samo da si uspio u tome da nas zabaviš, nego si uspio u tome da budeš lijep, mazan, privlačan i seksi - komentirao je Goran.

- Ovo u startu izgleda kao jednostavan zadatak. Ona samo leži, beživotno luta po pozornici, ti si imao više života. To graciozno podizanje noge meni je to bilo divno. Dobro si i zvučao - dodala je Nives.

Ulogu kralja popa današnjice, Jasona Derula, na jednu večer utjelovio je Mario Petreković, pobjednik prošle emisije. Ipak, za razliku od prošlog nastupa, ovaj nije u istoj mjeri oduševio žiri.

- Jedva sam čekala da malo pogriješiš u riječima jer si najbolji na svijetu. Bilo je puno teksta i zahtjevna koreografija - rekla mu je Indira.

- Mislim da si svjestan da ti ovo nije jedna od boljih transformacija. Ako ništa drugo imao si dobar stav - osvrnula se Nives na nastup.

Ivana Mišerić ovaj puta je također morala savladati dvostruku transformaciju. Njezin je zadatak bio utjeloviti Pitbulla i Keshu. Iako je zadatak bio vrlo zahtjevan, uspjela je oduševiti žiri.

- Prezadovoljna, napokon smo se gljiva i ja skompale, ovo je stvarno top. Tekst sam učila užasno dugo, stalno sam ga slušala na repeatu u autu i doma dok sam kuhala spremala - objasnila je prije nastupa.

- Ova oba nastupa su bila fantastična. Odlična imitacija i pjevački i glumački, a o Pittbullu da ne govorim, bilo je odrješito – čestitam! - rekao joj je Goran.

Iduća na redu bila je Maja Bajamić čiji je zadatak bio utjeloviti megapopularnog pjevača Sam Smitha.

- Bila si u izuzetnom stvaralačkom zanosu. Ti jedeš ovu pozornicu - pohvalila ju je Indira.

- Ovo je bila zaista jedna duboka i dirljiva emocija i lijepo si je iznijansirala. Imam osjećaj da ti je ova pjesma toliko dobro legla, kao da ti je bilo teško odvojiti Maju od Sama. Bilo je prelijepo - dodala je Nives

Mario Roth morao je ostvariti seksi zavodljivu transformaciju i na dan postati Lidija Bačić. Tom je transformacijom i svojim nastupom žiri nasmijao do suza.

- Gluma je bila odlična. Spadaš u onu kategorija kvalitetne zabave - rekao je Igor.

- Zabavio si nas, bio si fantastičan, zaigralo mi je srce dok sam te gledala - rekla mu je Indira

Posljednji je bio Damir Kedžo koji se transformirao u lead izvođača švedskog benda Alcazar, Andreasa Lundstedta i izveo pjesmu "Cryin at the dicotheque''.

- Napravio si ovo briljantno - pohvalio ga je prvi Goran.

- Malo sam očekivala od ove pjesme, iako je bila megahit, ali demantirala sam samu sebe i ti si me demantirao. Ovo je bilo bolje od originala, bio si odličan - rekla je Nives.

Uslijedilo je glasanje, a pobjednik treće emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' je Saša Lozar koji je žiri i kolege zadivio svojom dvostrukom ulogom Luciana Pavarottija i Jamesa Browna.

Deset tisuća kuna po njegovom odabiru odlazi u udrugu za promicanje dobrobiti djece ''Portić'' iz Rijeke koja, kako kaže Lozar, pomaže hospitaliziranoj djeci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju