Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
50 komentara

'Savršeni' izabrao Ivu: 'Prvo se ljubio sa svim ostalim curama'

Mišljenja gledatelja 'Gospodina Savršenog' su podijeljena. Većina komentatora na društvenim mrežama je zadovoljno Goranovim izborom i podržavaju Ivu...

Foto: rtl
50 komentara

U pretposljednjoj epizodi RTL-ova showa 'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (39) morao je izabrati kojoj će od preostale tri djevojke dati posljednju ružu. Na ceremoniji je odlučio koja je to djevojka osvojila njegovo srce i tako izabrao Ivu Runjanin (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1202668 / Gospodin savršeni dao je posljednju ružu Ivi Runjanin]

Foto: rtl

Prva djevojka koju je Goran izbacio bila je Aleksandra Mitrović (24) koja je bila vidno razočarana što nije nju izabrao. 

[video: 1202654 / Top 5 svađa u Gospodinu Savršenom]

Ružu nije dobila ni Zagrepčanka Hana Rodić (21).

- Ne tražim curu, nego partnericu za život. Mislim da si ipak premlada i trebaš još puno toga doživjeti. Ne vidim te pokraj sebe - rekao joj je, a Hana mu je još jednom naglasila da njoj godine nisu bitne i poželjela mu sreću.

'ZNAO SAM DA JE ONA TA' Slomio je srca Hani i Aleks: Goran je poljubio i izabrao Ivu

- Tužna sam, ali mislim da je on na gubitku - rekla je razočarana Hana. 

Foto: RTL.hr

Mišljenja gledatelja 'Gospodina Savršenog' su podijeljena. Većina komentatora na društvenim mrežama je zadovoljno Goranovim izborom i podržavaju Ivu. Ipak, nekima je zasmetalo što se tik pred finalni odabir ljubio s drugim kandidatkinjama.

- Baš super da je Iva pobijedila,bila je ubjedljivo najbolja za njega.Baš si pašu jedno drugom. - napisao je jedan gledatelj.

Foto: rtl

- Žao mi Aleksandre. Iz aviona se vidjelo da je tu bilo sigurno svega (iza kamera) i da mu je napeta. S njom mu osmijeh nije silazio s lica a bome ni njoj. Nisu to mogli sakriti, vatra, kemija, strast... Iva je ok cura ali mislim prejaka za njega - napisala je druga gledateljica.

S RTL-a već traže novog 'Savršenog' i djevojke za drugu sezonu emisije. 

VIDI OVO! Ljubav, pomaganje, majčinstvo: Ovih 10 citata princeze Diane zauvijek ćemo pamtiti.

Naši partneri pišu
Message