Show

Komentari 34

'Savršeni' strastveno poljubio Amru, a ona zaplakala od sreće: 'Mogu se zamisliti u vezi s njim'

'Savršeni' strastveno poljubio Amru, a ona zaplakala od sreće: 'Mogu se zamisliti u vezi s njim'

Nakon intimnog trenutka Gospodin Savršeni Amri je dao ružu kako bi joj dao do znanja da su njegove namjere ozbiljne. Kad se vratila sa spoja i prepričala djevojkama večer, one su teško sakrivale svoju ljubomoru

Dan istarske avanture Gospodin Savršeni je poveo djevojke na odbojku na pijesku, a nakon toga je pozvao Amru spoj nasamo. Ona je to jedva dočekala, jer od prvog dana nije imala priliku porazgovarati s Tonijem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Toni ju je izveo na piće i ples, a onda su zagrljeni uz more razgovarali o životu i ljubavi.

- Amra mi je danas dala do znanja da nervoza znači da joj se sviđam. Ona je jedna jako slatka cura, kad vidim njezin pogled i lice, čovjek se ne može prestati smijati. Baš izgledamo kao par… - komentirao je Toni dok je ona njemu jasno dala do znanja kako njezini osjećaji prema njemu nisu gluma, a onda su se prepustili strasti i romantici pa je tako pao i prvi ozbiljan poljubac ove sezone!

- Poljubac je definitivno zapalio još više strast između Amre i mene - istaknuo je Toni dok je Amra bila u sedmom nebu: 'Jako sam oprezna s njim jer ne mogu vjerovati da ono što sam stvarno željela zapravo postoji!'

 Nakon intimnog trenutka Gospodin Savršeni Amri je dao ružu kako bi joj dao do znanja da su njegove namjere ozbiljne. Kad se Amra vratila sa spoja i prepričala ostalim djevojkama njihovu večer, zaplakala je od sreće, a druge su djevojke zbog njezinih suza radosnica pokušavale sakriti svoju ljubomoru. 

- Nije važno tko ga prvi ljubi, već tko ga zadnji ljubi… - rekla je Josipa.

Najčitaniji članci