Show

Komentari 1

Saznali smo što se zbilo nakon užasnih događaja u 'Prometeju'

Saznali smo što se zbilo nakon užasnih događaja u 'Prometeju'

Kamo su napokon David i Elizabeth došli nakon toliko godina putovanja svemirskim prostranstvima je pitanje koje nas je mučilo od 'Prometeja'. Na to smo pitanje dobili odgovor

Ako ste se upitali što su doktorica Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) i robot David (Michael Fassbender) radili nakon događaja kojima smo svjedočili u 'Prometeju', novi video iz nadolazećeg filma 'Alien: Savez' dao nam je poprilično bitne informacije o njima.

Kako je već objavljeno, i Noomi Rapace i Michael Fassbender glume u 'Alien: Savez', i to ne samo epizodne uloge, već su ključni za radnju. A sudeći po riječima robota Davida, njihovo putovanje je stvarno bilo bitno.

- Nakon što smo se susreli s Inženjerima, 'Prometej' je bio uništen. Cijela je posada izgubljena, no ja sam pobjegao s Elizabeth u jednom vanzemaljskom brodu. Bio sam jako ozlijeđen, no ona me je sastavila - prisjetio se David.

A nakon tih riječi, saznali smo i kamo su napokon David i Elizabeth došli nakon godina putovanja svemirskim prostranstvima.

Pogledajte video

U glavnim ulogama u nadolazećem filmu nalaze se Katherine Waterston, Billy Cruddup i Jussi Smollet. Michael Fassbender glumi androida Waltera, a kako smo rekli prije, reprizira i svoju ulogu iz 'Prometeja', kao android David.

Sporedne uloge popunjavaju Noomi Rapace koja kao i Fassbender reprizira ulogu iz 'Prometeja', a Rapace i Fassbenderu se pridružuju i Guy Pearce, James Franco, Callie Hernandez, Carmen Ejogo, Danny McBride, Amy Seimetz i Demián Bichir.

Redatelj filma je Ridley Scott, a film u sva bolja kina, u distribuciji Blitz CineStara, dolazi 18. svibnja ove godine.

Najčitaniji članci