Obavijesti

Show

Komentari 6

Scarlett Johansson je najbolje plaćena glumica prema Forbesu

Scarlett Johansson je najbolje plaćena glumica prema Forbesu
10

Drugo mjesto zauzela je Angelina Jolie s plaćom od 28 milijuna dolara (oko 182 milijuna kuna), a zatim ju slijedi Jennifer Aniston koja, čak i nakon završetka 'Prijatelja', zarađuje velike sume novca

VIDEO

Uloga Marvelove superjunakinje Crne udovice, glumicu Scarlett Johansson (33) ove je godine lansirala na vrh Forbesova popisa najbolje plaćenih glumica. 

Scarlett je od u godini dana zaradila 40.5 milijuna dolara (oko 260 milijuna kuna), što je skoro duplo više nego što je najplaćenija glumica 2017. Emma Stone (29) imala. 

La La Land Gala Screening - London

Drugo mjesto zauzela je Angelina Jolie (43) s plaćom od 28 milijuna dolara (oko 182 milijuna kuna), a zatim ju slijedi Jennifer Aniston (49) koja, čak i nakon završetka 'Prijatelja', zarađuje velike sume novca. Zasjela je na treće mjesto s godišnjom zaradom od 19.5 milijuna dolara (oko 126 milijuna kuna). 

Na listi se našla Jennifer Lawrence (28) koja je puno zaradila ulogama u 'Red Sparrow' i 'Mother!', a iza nje je odmah i Reese Witherspoon (42) koja je zaradila 16.5 milijuna dolara (oko 107 milijuna kuna). 

90th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood

Svoje ima na popisu su pronašle i Mila Kunis (35), Julia Roberts (50), Cate Blanchett (49), Melissa McCarthy (47) i 'superjunakinja' Gal Gadot (33).

Prema istraživanju iz 2016., žene u filmovima čine samo 28,7 posto od svih uloga. To bi se moglo protumačiti da u filmskoj industriji postoji manjak mogućnosti za ženske zvijezde. Samo dvije žene su ove godine prešle 20 miljuna dolara, a prije dvije godine ih je bilo četiri. Na popisu deset najplaćenijih glumica nema Amy Adams (43), Emme Watson (28), Charlize Theron (43), a Stone koja je prošle godine zauzela prvo mjesto, ove godine nije uspjela zaraditi ni 10 milijuna dolara (65 milijuna kuna).

VIDI OVO! Napokon otkriveno što pali žene, a što muškarce. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu