Obavijesti

Show

Komentari 9

Scarlett Johansson: Odustala je od uloge o transrodnoj osobi

Scarlett Johansson: Odustala je od uloge o transrodnoj osobi
4

Premda bih neizmjerno voljela utjeloviti Dantea, potpuno mi je jasno zbog čega mnogi smatraju da bi ga trebala glumiti transrodna osoba, rekla je Johansson

VIDEO

Glumica Scarlett Johansson (33) odustala je od suradnje s redateljem Rupertom Sanderson s kojim je trebala snimati film "Rub & Tug" o transrodnoj osobi, nakon negodovanja aktivista koji smatraju da bi glavnu ulogu trebalo povjeriti transrodnoj osobi, piše časopis "Out". 

Glumicu su kritizirali zbog toga što je prihvatila glavnu ulogu u biografskoj drami o transrodnom muškarcu, gangsteru po imenu Dante Tex Gill.

Premiere of “Avengers: Infinity War” - Arrivals - Los Angeles, California

Odabir cis rodne osobe (osobe koja nije transrodna) za ulogu transrodne osobe podigla je prašinu među transrodnim glumicama koje smatraju da je riječ o još jednoj vrsti diskriminacije. Pobunile su se jer ne dobivaju iste prilike kao cis rodne glumice.

- Divim se transrodnoj zajednici i zahvalna sam što se priča o njihovoj uključenosti u društvo nastavlja u Hollywoodu - rekla je Johansson u ekskluzivnoj izjavi za časopis Out. 

The MET Gala 2018 - New York

- Premda bih neizmjerno voljela utjeloviti Dantea, potpuno mi je jasno zbog čega mnogi smatraju da bi ga trebala glumiti transrodna osoba. Zahvalna sam što je ova rasprava o glumačkoj postavi potaknula širu priču o različitostima u našem društvu i o prenošenju takve teme na film - kazala je glumica. 

The MET Gala 2018 - New York

U biografskoj drami o gangsteru po imenu Dante Tex Gill, koji je kontrolirao mrežu bordela tijekom sedamdesetih godina prošlog stoljeća i na tome zarađivao milijune dolara, gledatelje će zaintrigirati priča o transrodnom muškarcu koji je ratovao sa zakonom, mafijom i na kraju skončao u zatvoru zbog utaje poreza. 

Veliki šef Dante zapravo je bio žena Lois Jean Gill koja se predstavljala kao muškarac.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin