Show

Komentari 63

Schwarzenegger prošao kroz crveno i izazvao sudar: Žena je zbog nesreće završila u bolnici

Schwarzenegger prošao kroz crveno i izazvao sudar: Žena je zbog nesreće završila u bolnici

Glumac je pet minuta prije nesreće bio na večer sa sinom Patrickom, a do nesreće je došlo jer je glumac skrenuo lijevo, ali je bila strelica za skretanje lijevo koja je još uvijek bila crvena

Arnold Schwarzenegger (74) je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći, njegov SUV prevrnuo na drugi automobil, a vozačica je teško ozlijeđena.

Glumac je vozio Yukon SUV kada se sudario s crvenim Priusom prije nekoliko sati. Njegov SUV se počeo kotrljati i završio na vrhu Priusa, a zatim se nastavio kotrljati ulijevo u Porsche Cayenne, piše TMZ.

- Izgledalo je kao scena iz filma. Sudar je bio dovoljno intenzivan da su se zračni jastuci aktivirali na Yukonu - izjavio je svjedok.

Jedan od svjedoka kaže da se činilo da je Prius bio na Sunset Blvd, a Arnold je bio na Sunsetu i skrenuo lijevo u suprotnom smjeru kada je došlo do sudara.

Izvori policije kažu da vjeruju da je za nesreću kriv Arnold. Kažu da je skrenuo lijevo, ali je bila strelica za skretanje lijevo koja je još uvijek bila crvena. 

- Žena koja je vozila Prius je ozlijeđena. Jako krvari iz glave. Rečeno nam je da ju je hitna odvezla u bolnicu - rekli su ljudi koji su se našli na mjestu nesreće.

Arnold je dobro i duboko je zabrinut za ozlijeđenu ženu te kaže da je želi osobno provjeriti. Schwarzenegger je pet minuta prije nesreće bio na večer sa sinom Patrickom (28).

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’:

Najčitaniji članci